Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Конференції, форуми та заходи » 2021 » Липень » 20 » Культура корпоративного гольфу дісталася України!

Розміщення новин компаній

Культура корпоративного гольфу дісталася України!

Цьогоріч Україна вперше долучається до найбільшого корпоративного гольф-турніру світової серії - The World Corporate Golf Challenge!

З моменту свого створення понад 1 000 000 гравців в гольф з більш ніж 30 країн світу змагаються за можливість представляти свою країну на світових фіналах. Команда-переможець отримає право представляти Україну на світовому фіналі місті Cascais, Portugal, 1-5 листопада 2021 р.

Турнір WCGC пройде в Харкові 24-25 липня та об'єднає на одному полі українську бізнес-еліту.
Першим ліцензіатом турніру для України стала компанія INTERTOP Ukraine - лідер українського модного ритейлу. Співорганізатор турніру CEO CLUB - закритий інтелектуальний клуб, що об’єднує лідерів бізнесу.

Президент Групи компаній MTI Володимир Цой прокоментував партнерство з WCGC «Ми раді можливості запропонувати величезні переваги WCGC в нашій країні та насолодитися ними з усіма новими учасниками та партнерами!»

WCGC – це найбільший корпоративний турнір з гольфу в світі! Він виник у Великобританії у 1993 році за підтримки газети The Times. Метою було надати компаніям платформу, яка допоможе зміцнити відносини, як на внутрішньому рівні (заохочення, комунікації, кооперації), так і зовні (клієнти, постачальники тощо). Наразі захід став міжнародною мережею національних аматорських турнірів з гольфу, що просуваються та проводяться самостійно організаціями - ліцензіатами спільно з місцевими національними партнерами у друкованих ЗМІ. Щорічні переможці з кожного регіону змагаються у світовому фіналі, представляючи не лише свою компанію, а й свою країну.

Партнерами WCGC в Україні стали OTP Bank спільно з Mastercard, Linden Luxury Residences, морозиво MONACO від Три Ведмеді, Borjomi, Carlsberg та Jack Daniel's.

Для участі в турнірі команди повинні бути сформовані наступним чином: до складу мають входити 2 гравці, які представляють одну компанію. Загалом очікується до 100 учасників турніру. Команда-переможець отримає право представляти Україну на світовому фіналі (Cascais, Portugal, 1-5 листопада 2021 р.).

У всіх учасників турніру буде нагода не лише позмагатися у майстерності гри в гольф, але й насолодитися чудовими краєвидами, урізноманітнити своє дозвілля та провести час у хорошому товаристві на гала-вечері.
Зустрінемось на полі!
__________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 596 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz