Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Виставки » 2020 » Грудень » 25 » Міжнародна спеціалізована виставка «ОЛІЙНО ЖИРОВА ІНДУСТРІЯ»

Розміщення новин компаній

Міжнародна спеціалізована виставка «ОЛІЙНО ЖИРОВА ІНДУСТРІЯ»

З 22  по 24 вересня 2021 року на території Національного  Комплексу «Експоцентр України»  відбудеться Міжнародна спеціалізована виставка

«ОЛІЙНО ЖИРОВА ІНДУСТРІЯ»

 

Цей захід є єдиним в Україні майданчиком для ефективної взаємодії професіоналів науки, виробництва і бізнесу олійно жирового ринку.

В рамках виставки :

Бізнес-Форум

Ділова програма та дискусійні панелі

Нагородження найкращих компаній

          Представники бізнесу зі всієї України зустрічаються, щоб обговорити свої проблеми і досягнення, нові проекти та шляхи розвитку  олійно жирової галузі. У Бізнес-Форумі є можливість кожному учаснику виставки виступити з презентацією, доповіддю, семінаром. 

     Цільова аудиторія: фахівці підприємств олійно-жирової галузі та суміжних галузей харчової промисловості, торгові компанії, співробітники навчальних інститутів харчових напрямків, постачальники харчових інгредієнтів, барвників і добавок, виробники обладнання та упаковки для масложирової галузі, органи стандартизації та метрології. Традиційно цільова аудиторія виставки це фахівцями переробного сектора, постачальники технологічного обладнання і ресурсів, постачальники обладнання для виробничих лабораторій.

     Бізнес-Форум «Олійно жировий комплекс України» «Сучасні технології та перспективи розвитку олійно жирової промисловості в Україні та в світі».

     Пріоритетність виступу з доповіддю надається учаснику виставкового заходу.

ДЕГУСТАЦІЯ РОСЛИННИХ ОЛІЙ:

«Рослинні олії – надійний шлях до здорового життя» (соняшникова, ріпакова, гірчична, лляна, кунжутна, сафлорова).  Організатор Інститут олійних культур НААН (співорганізатор виставки).

 

Виробник олії:  Фермерське Господарство  «Бірюза АФП»

«Олія  соняшникова «Особлива»  Паряна і Жаряна»

 

info@agroinkom.com.ua

//https://oil.agroinkom.com.ua/


_____________________




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 603 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz