Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Конференції, форуми та заходи » 2019 » Квітень » 5 » Міжнародний форум трейдерів та інвесторів 14 квітня у Києві

Розміщення новин компаній

Міжнародний форум трейдерів та інвесторів 14 квітня у Києві

14 квітня у Києві відбудеться форум “Системність у трейдингу: як зробити трейдинг успішним бізнесом”. Подія корисна для всіх, хто цікавиться заробітком на фінансовому ринку.

Організатор події — міжнародний клуб трейдерів Cartel. Це спільнота, що з 2011 року об'єднує трейдерів, інвесторів, бізнесменів, допомагає їм спілкуватися, навчатися та обмінюватися досвідом.

На форумі буде проведено8 майстер-класів. Приходьте та дізнайтеся:

як інвестувати з дохідністю вище за банківську
де знайти прибуткові стратегії торгівлі без зливу депозиту
як захистити капітал від ризиків
з чого почати кар'єру професійного трейдера
як розробити покроковий бізнес-план
як залишитися у трейдингу надовго та не вигоріти емоційно

Спікери

Спікери форуму— провідні трейдери, інвестори, аналітики. Серед них Іван Крошний — засновник клубу Cartel, та Олександр Герчик — найбезпечнішій трейдер Уолл-Стріт за версією каналу Mojo, який за останні 20 років не мав жодного збиткового місяця.
Повний перелік спікерів та теми їхніх виступів тут: http://clc.to/traders-forum-kiev

Чому варто прийти:

Спілкування з лідерами ринку
Спікери у дружній атмосфері поділяться з учасниками своїм досвідом, секретами успіху та лайфхаками, відповідатимуть на запитання.

Корисні знання — безкоштовно

Усе, про що говоритимуть спікери, грунтується на їхній особистій практиці, тому такі знання мають велику цінність. До того ж, усі майстер-класи — безкоштовні.

Розіграш подарунків

Наприкінці форуму розіграш суперпризу — ділової вечері з усіма спікерами. Отримати такий подарунок зможуть п'ятеро з учасників.

Як потрапити на форум

Подія відбудеться 14 квітня 2019 року у Києві за адресою: Велика Житомирська, 33, Торгово-промислова палата, 1 поверх. Початок о 10:00.

Увага! Кількість місць обмежена. Завчасно зареєструйтеся за посиланням http://bit.ly/2FJ6sGt та отримайте безкоштовне запрошення.
______________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 515 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz