Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Конференції, форуми та заходи » 2021 » Березень » 29 » Німецько-український бізнес-форум сприяє тісним стосункам між обома країнами

Розміщення новин компаній

Німецько-український бізнес-форум сприяє тісним стосункам між обома країнами

Німецько-український бізнес-форум – це ключовий інструмент для налагодження тісніших ділових стосунків між обома країнами. Українська асоціація бізнесу і торгівлі готова робити все можливе заради його успішності.

Про це заявив, коментуючи підсумки IV Німецько-українського бізнес-форуму, голова правління УАБТ Дмитро Лось, повідомили Укрінформу в пресслужбі асоціації.

«Для українсько-німецьких ділових відносин форум – це ключова подія, яка дозволяє одночасно залучити стейкхолдерів з уряду, провідних сфер промисловості та бізнес-спільноти загалом. Цей захід пропонує унікальну спільну платформу для оцінки прогресу в двосторонніх стосунках, обміну думками щодо проблем і шляхів їх вирішення, спільного пошуку нових ідей ділової співпраці, які б відповідали новим викликам та можливостям сьогодення», - зазначив Лось.

За його словами, Українська асоціація бізнесу і торгівлі, яка є голосом українських експортерів в Європі та світі, підтверджує свою відданість його основній меті – стати міцним містком, який поєднує уряди України та Німеччини, німецьку та українську бізнес-спільноти, навколо досягнення спільних цілей. «Ми пропонуємо своє партнерство іншим німецьким та українським бізнес-асоціаціям заради кращого спільного майбутнього», - сказав голова правління УАБТ.

Він також наголосив, що німецько-український бізнес-форум відіграє важливу роль платформи для обговорення та сприяння економічним відносинам між Україною та Німеччиною. Він відкритий для участі лідерів бізнесу і політики з України та Німеччини.

Цього року у зв'язку з коронавірусною пандемією форум відбувся в цифровому форматі з трансляцією наживо з Будинку німецького бізнесу у Берліні. Ключовими спікерами форуму виступили федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель та прем'єр-міністр України Денис Шмигаль, віцепрем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина, міністри економіки та енергетики обох країн.

УАБТ є регулярним контрибутором до програм форуму та важливих двосторонніх урядових і ділових зустрічей поміж його учасниками.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 322 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz