Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Конференції, форуми та заходи » 2017 » Травень » 16 » Парад професій

Розміщення новин компаній

Парад професій

Організатором є Rotary Club « Kharkiv Multinational» за сприянням Харківських Центрів соціальних служб для сім’ї , дітей та молоді та молоді і громадських організацій міста Харкова у травні та червні 2017 року мають намір реалізувати соціальний проект «Парад професій»

Соціальний проект «Парад професій»

Дата: 17.05.2017 (церемонія відкриття турніра та перший етап)
Час: 14.00
Адреса: ресторан « Альтбір» ( вул. Культури 8)
Цільова аудиторія: діти 14-16 років
Кількість учасників: 50 осіб
Мета заходу – забезпечити підліткам можливість познайомитися с різними професіями та зробити більш свідомий вибір напрямку для подальшого навчання.

Задачі :

• Дати можливість побачити «в дії» представників різних професій
• Отримати можливість спробувати себе в якості представника тієї, чи іншої професії
• Підвищення рівня персональної мотивації підлитків за допомогою забезпечення спілкування з молодими та успішними зірками;
• Створення правильної системи цінностей;

Сутність проекту:

Протягом місяця буде проходити турнір для дітей із сімей, що потрапили у складні життєві обставини. В турнірі приймають участь 5 команд. Чисельність кожної команда – 10 чоловік. Капітаном кожної команди є зірка шоу-бізнесу Харкова ( телеведучі, співаки, актори тощо) .

Турнір складається з 5 етапів. Кожен складається з двох частин: теоретичної ( отримання деяких базових професійних навичок) та змагальної ( учасники повинні будуть використовувати отримані навички). За призові місця в кожному етапі нараховуються бали в загальну таблицю. Та команда, котра після останнього етапу набирає найбільшу кількість балів стає переможцем. Всі діти будуть отримувати призи від партнерів проекту.

Дуже важливим є те, що кураторами кожної команди будуть представники шоу-бізнесу Харкова, котрі стануть важливим мотивуючим фактором для учасників.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 605 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz