Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Презентації » 2018 » Жовтень » 1 » ПриватБанк відкриває в Дніпрі школу фінансового комфорту для пенсіонерів

Розміщення новин компаній

ПриватБанк відкриває в Дніпрі школу фінансового комфорту для пенсіонерів

ПриватБанк та міська рада Дніпра підписали договір про співпрацю в рамках «Університету третього віку», який дає старт новій освітній ініціативі банку – школі фінансового комфорту для пенсіонерів. Як повідомив голова правління ПриватБанку Петр Крумханзл, пілотний проект цієї програми запускається в Дніпрі – найбільш «просунутому» українському місті щодо питань розвитку електронних послуг і соціального захисту жителів міста. Слухачам «Університету третього віку» банкіри пропонують практичні курси комп’ютерної та смарт-грамотності, навчать користуватися банківськими послугами не виходячи з дому, економити та заробляти на банківських програмах.

«Спільний із мерією Дніпра проект фінансової інклюзії, що став першим таким масштабним проектом у місті та й у всій Україні, допоможе людям старшого покоління відкрити для себе не тільки зручні цифрові банківські послуги, а й активно користуватися сучасною технікою для спілкування, роботи та відпочинку, – зазначив Петр Крумханзл. – Черги пенсіонерів біля банківських кас для оплати комунальних квитанцій – такий стереотип української банківської системи відходить у минуле. Наші передові послуги допомагають пенсіонерам заощадити час і сили на відвідування банків».

Для слухачів найбільшого в Україні «Університету третього віку» в Дніпрі фахівці банку підготували кілька цікавих програм, що допоможуть легко освоїти комп’ютери та смартфони, підключитися до електронного й мобільного банку, отримувати пенсію, планувати витрати й оплачувати рахунки за допомогою банківських карток і мобільних додатків.

Після старту пілотного проекту в Дніпрі ПриватБанк планує відкрити такі ж школи фінансового комфорту для пенсіонерів в столиці та інших найбільших містах України. Сьогодні в Україні через картки ПриватБанку отримують пенсію понад 3,5 мільйонів пенсіонерів, з них більше 500 000 в Дніпрі і області.
____________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 512 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz