Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Семінари » 2019 » Грудень » 26 » ReturnShip: як повернутися у професію після довгої перерви

Розміщення новин компаній

ReturnShip: як повернутися у професію після довгої перерви

Один з кращих роботодавців України та лідер телеком-галузі Київстар провів програму стажування ReturnShip, аби допомогти відновити кар’єру кандидатам, що були вимушені взяти перерву у робочому стажі – наприклад, через відпустку по догляду за дитиною, за станом здоров’я, спроби знайти себе у новій професії або вікову дискримінацію.
ReturnShip – це програма 2-місячного оплачуваного стажування для людей будь-якого віку, які хочуть повернутися до своєї справи або опанувати нову професію.


У першому наборі взяли участь 9 стажерів, які працювали у департаментах PR, HR, Впровадження змін, Продажів та розвитку сервісного обслуговування, а також у Технічній та Фінансовій дирекціях. Усі стажери пройшли до фіналу програми, 4 з них вже приєдналися до команди Київстар, а решта отримали відмінні рекомендації від своїх керівників та будуть розглянуті на вільні вакансії у майбутньому.

«Останні роки на ринку праці спостерігається дефіцит кваліфікованого персоналу. В той же час є велика кількість кандидатів, яких у багатьох компаніях навіть не розглядають на відкриті вакансії через відсутність досвіду, велику перерву у стажі або вік. Тому проект «ReturnShip» побудовано на ідеї win-win. Для компанії стажери мають великий потенціал та можуть принести неабияку цінність для бізнесу, оскільки вони мають високу мотивацію, готові до навчання та можуть дати свіжий погляд на робочі процеси», - коментує Директор з управління персоналом та розвитку Київстар Оксана Олійник.

Протягом двох місяців стажери не лише мали змогу попрактикуватися Київстар та повністю зануритися у робочі процеси великої компанії, також для них було організовано ряд тренінгів та освітніх заходів, аби вони могли швидше зануритися у корпоративну культуру Київстар, вивчити особливості ринку телекомунікацій та подолати свої внутрішні бар’єри.

«Моя декретна відпустка тривала 7 років. Спочатку в мене були сумніви, невпевненість у собі, відчуття професійної некомпетентності через тривалу перерву. Але програма стажування стала для мене справжнім викликом та виходом із зони комфорту, кроком уперед з погляду самооцінки та самореалізації. Я на власному досвіді переконалася – якщо є мотивація, професійні навички здобуваються швидко. А особисті якості, розвинені під час декрету, допомагають працювати ще продуктивніше. Адже піклуючись про дітей, жінка отримує надзвичайно цінні навички, які допоможуть і на роботі: тайм-менеджмент, мультизадачність, стресостійкість, самоорганізованість», - розповіла стажерка проекту ReturnShip Наталія Рибачук, яка обійняла посаду фахівця з моніторингу у відділі операційного управління контактами.
Перший набір стажування став пілотним, в майбутньому компанія Київстар планує продовжувати проект «ReturnShip», а також закликає інші компанії доєднатися до ініціативи.
______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 574 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz