Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Презентації » 2019 » Серпень » 23 » Шасі КрАЗ-7133Н4 – для установки пилоподавлювача PW-200

Розміщення новин компаній

Шасі КрАЗ-7133Н4 – для установки пилоподавлювача PW-200

Ще один новий ексклюзивний спецавтомобіль з’явиться на Полтавському ГЗК – пилоподавлювач PW-200 на базі КрАЗ - 7133Н4. Монтаж унікального спецобладнання на шасі КрАЗ - 7133Н4 здійснить ПрАТ «Епос».

Автомобіль-шасі використають як базу під установку PW-200, що здійснюватиме гідрозрошувальні й інші водні операції, пов'язані з подачею води для розпилення. Машина використовується для зрошення, в основному, схилів і важкодоступних ділянок кар’єрів. Загальна довжина спорядженої установки – 8588мм, ємність – 20м3 . У дію установка приводиться від валу відбору потужності, встановленому на КрАЗі, та керується гідравлічною системою. Установки призначені для знепилювання повітря від будь-яких джерел пилоутворення.

«Шасі КрАЗ - 7133Н4 оптимально слугує під монтаж цієї унікальної спецустановки, - зазначають у «Епосі», - та відповідає вимогам, потребам замовника, параметрам руху ТЗ». КрАЗ - 7133Н4, колісної формули 8х4; кабіна безкапотного типу, двомісна, з місцем для відпочинку, є кондиціонер у кабіні водія; двигун дизельний, рядний, із турбонаддувом, потужністю 400 к.с., Євро-5, захист двигуна від гравію та щебеню; коробка передач – механічна, дводіапазонна, 9-ступенева, з передпусковим підігрівачем; гальмова система з АБС .
_________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 497 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz