Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Конференції, форуми та заходи » 2021 » Березень » 24 » У Харкові відбудеться фестиваль креативних індустрій Create Kharkiv Business Education 2021

Розміщення новин компаній

У Харкові відбудеться фестиваль креативних індустрій Create Kharkiv Business Education 2021

Весняний фестиваль креативних індустрій Create Kharkiv Business Education 2021 для представників бізнесу, творців, харків'ян та гостей міста відбудеться 9-10 квітня в Promodo Hub (вул. Отакара Яроша, 18).

На гостей заходу чекатиме неймовірно насичена та цікава програма. Виступи експертів та панельні дискусії: культура, мистецтво, музика, шоу бізнес, fashion, кіберспорт, блогінг, цифрові технології, реклама, тощо.

В перший день фестивалю заплановані виступи надихаючих спікерів творчих професій на теми: “Чи змінює творчість світ?”, “Якою буде культура творчості після пандемії?”, “Як віртуальні реалії можуть змінити креативні індустрії?”. Фестиваль відкриває нові можливості для представників творчих професій, які саме зараз, в період пандемії як ніколи потребують підтримки. Цей захід згуртовує та мотивує прогресивних творчих харків'ян, бізнес, молодь створювати нові неймовірні та значущі проекти, які визначають імідж Харкова, як одного з найпрогресивніших культурних міст України.

Фокус уваги у другий день фестивалю буде сконцентровано здебільшого на digital напрямок розвитку креативних індустрій та бізнесу. Конференція InstaBoom 4.0 по просуванню в соціальних мережах Instagram, Youtube, TikTok стане для блогерів та лідерів думок, фахівців в сфері digital і media, творчих особистостей, підприємців і стартаперів інтенсивним практичним тренінгом, що допоможе реалізувати себе в соціальних мережах та монетизувати свій талант.

Після активних тренінгів на відвідувачів заходу чекатиме fashion показ від харківських дизайнерів за участю блогерів.

Впродовж двох днів фестивалю буде функціонувати арт-простір: картини, скульптури, фотозона, DJ-сет та виступ камерного оркестру і обов'язково цікавий нетворкінг.

Офіційне відкриття 9 квітня о 13:00. Детатальна інформація на сайті Управління: https://create.kharkiv.ua

До участі у фестивалі запрошуються представники креативної індустрії, бізнесу, експерти моди і стилю, а також всі бажаючі. Приєднатися до події можна буде, в тому числі, онлайн на youtube каналі Create Kharkiv.

Для участі у фестивалі необхідно зареєструватися, перейшовши за посиланням: https://tinyurl.com/yenj3a
Кількість місць обмежена!

Фестиваль організований Управлінням інноваційного розвитку та іміджевих проектів Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради під патронатом секретаря Харківської міської ради Ігоря Терехова.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 458 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz