Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Конференції, форуми та заходи » 2021 » Квітень » 14 » У Харкові відбувся фестиваль креативних індустрій Create Kharkiv Business Education 2021

Розміщення новин компаній

У Харкові відбувся фестиваль креативних індустрій Create Kharkiv Business Education 2021

9-10 квітня у Харкові відбувся весняний фестиваль креативних індустрій Create Kharkiv Business Education 2021 та конференція Instaboom 4.0, організовані Управлінням інноваційного розвитку та іміджевих проектів Харківської міської ради сумісно з Асоціацією блогерів України.

Відкрив захід Костянтин Лобойченко, заступник міського голови з питань сім'ї, молоді та спорту, зазначивши, що саме в ці складні часи креатив може врятувати цей світ.

“Харків усвідомлює свою спроможність, як потужної креативної артерії України, і саме розмаїття креативних секторів, які представлені на фестивалі, підтверджують, що Харків є справжнім креативним містом України і я особисто заохочую харківську міську владу і громаду в цілому до того, щоб претендувати Харкову на статус Креативного міста ЮНЕСКО” - зазначила Лариса Петасюк, заступниця Міністра культури та інформаційної політики України.

В перший день, 9 квітня Create Kharkiv Business Education, поєднання креативу, музики, театру, IT і мистецтва вразили та надихнули всіх гостей заходу, а особливо представників креативних індустрій Харкова.

Сергій Корсунський, Надзвичайний і Повноважний Посол України в Японії зазначив, що креативні проекти Харкова значно допомагають залученню студентів, туристів та бізнесу з Японії до України.

Вікторія Грецька-Миргородська, заступник директора Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської міської ради, анонсувала, що в вересні цього року планується не тільки провести осінній фестиваль, а й конкурс молодих креативних талантів та наголосила на тому, що саме харків'яни мають приймати активну участь цьому.
У ході фестивалю спікери, експерти, відомі харків'яни поділилися своїм досвідом, щодо самореалізації і можливостей розвитку бізнесу в період пандемії, створення нової ідентичності української молоді, креативної трансформації і пристосування до змін в різних сферах мистецтва, зміцнення команди і навіть про креативне використання будматеріалів.

«Інтеграція в різні типи івентів, колаборації, гнучкість і нові форми - це те, що зараз може допомогти креативній індустрії. Без власного, нового, яскравого, якісного контенту вижити буде неможливо» - відмітили Максим Максименко - автор ідеї, продюсер і концертний директор, Юрій Рибалка - со-продюсер, сценарист і режисер, Олексій Хорольський - саунд-продюсер, керівник оркестру "Prime Orchestra".

Гостей заходу вразили виступи співачки Garna, струнного квартету Kann, дуету Lastara, хореографія Максима Юдашкіна та циркової студії від Лавки Шалостей “Карусель”.

10 квітня, у другий день весняного фестивалю креативних індустрій, проходила освітня конференція InstaBoom 4.0. Digital-спеціалісти з Києва та Харкова поділилися зі слухачами найактуальнішою інформацією про можливості для розвитку особистого бренду, стартапів та власного бізнесу в соціальних мережах: Instagram, TikTok, YouTube і Clubhouse. А також, про створення інформаційних продуктів, їх монетизацію і біохакінг мозку.

«Соціальні мережі - це та сфера де представники креативних індустрій можуть реалізувати себе та монетизувати свій талант в режимі онлайн. Саме цей фестиваль дає практичні знання і натхнення для того, щоб в найближчий час налагодити свою роботу в соціальних мережах і транслювати свою творчість», - зазначили Марина Єнько и Марія Пчелка, члени правління “Ассоціації Блогерів України”, організатори конференцій „InstaBoom“.

Олександр Шкуропат - інфопродюсер, експерт з контент-сценаріїв для монетизації інфопродуктів, розкрив можливості для монетизації знань через інфопродукти в режимі онлайн, що є дуже актуальним для представників креативних індустрій в період пандемії.

Фестиваль було проведено в Promodo Hub і, як відзначив один зі спікерів фестивалю, художник, гід і оповідач Максим Розенфельд, ця локація представляє собою центр сучасного мистецтва Харкова і демонструє, що навіть у період пандемії, об'єднуючи бізнес та креатив, в нашому місті створюються успішні проекти.

Фінал дводенного заходу пройшов не менш яскраво, під супровід DJ-сету відбувся fashion показ одягу харківських дизайнерів: шоу-рум TessDress, Art fashion house V.BERNISS, дім модного одягу SK House, виробник жіночого одягу Olulu Brand, жіночий бренд Onwear, верхній одяг Lansi за участю професійних моделей і блогерів.

Фестиваль організований Управлінням інноваційного розвитку та іміджевих проектів Харківської міської ради під патронатом секретаря Харківської міської ради Ігоря Терехова.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 460 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz