Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Конференції, форуми та заходи » 2021 » Березень » 26 » У Харкові відбувся фінал Кубка України серед дорослих з панкратіону і грепплінгу

Розміщення новин компаній

У Харкові відбувся фінал Кубка України серед дорослих з панкратіону і грепплінгу

24 березня в Палаці спорту “Локомотив” відбулось урочисте відкриття фіналу Кубка України серед дорослих з панкратіону і грепплінгу. Захід було організовано Міністерством молоді та спорту України, федерацією панкратіону України, федерацією грепплінгу України та за підтримки секретаря Харківської міської ради Ігоря Терехова.

Партнерство міської ради і федерацій по грепплінгу та панкратіону сприяє розширенню можливостей та подальшого розвитку спорту у місті та просуванню спортсменів. Харків може гідно приймати у себе спортсменів і має всю необхідну матеріально-технічну базу для проведення подібних заходів.

Змагання проводяться серед членів федерації панкратіону і федерації грепплінгу з усіх областей України та будуть тривати до п’ятниці включно. Захід проводиться з метою залучення харків'ян до регулярних занять фізичною культурою, спортом та популяризації панкратіону і грепплінгу, як виду спорту, підвищити рівень майстерності спортсменів України та визначити збірні команди України для участі у міжнародних змаганнях.

В перший день вже було нагороджено переможців з грепплінгу ноу-гі. Перші місця серед жінок зайняли: вагова категорія 53 кг Скрипник Світлана 1994 р.н. (Сумська обл), вагова категорія 58 кг - Синявіна Вікторія 1989 (Сумська обл), вагова категорія 64 кг - Милокумова Ольга 1992 (Полтавська обл.), вагова категорія 71 кг - Герман Олена 1996 (Харківська обл.), вагова категорія 71+ кг - Накопюк Аміна 2001 (Сумська обл.).

Переможці серед чоловіків: вагова категорія 62 кг - Ніколенко Мілан 2003 (Кіровоградська обл.), вагова категорія 66 кг - Черкалюк Юрій 1989 (Чернівецька обл.), вагова категорія 71 кг - Тодаєв Магомед-Салах 2000 (м. Київ), вагова категорія 77 кг - Касумов Касум 1998 (Сумська обл), вагова категорія 84 кг - Баркар Андрій 1994 (Одеська обл), вагова категорія 92 кг - Гадіров Денис 1999 (Кіровоградська обл), вагова категорія 100 кг - Житков Едуард 1996 (м. Київ), вагова категорія 100+ кг - Джуран Іван (Чернівецька обл).

В урочистому відкритті заходу взяли участь творчі виступи народного шоу-театру оригінального жанру "Діти майбутнього" при ГУНП в Харківській області та чемпіонів України з сучасного танцю, представників України на чемпіонатах Європи та світу - команди Explosion школи ALL Stars Dance Centre.

Найвидовищні фінальні поєдинки ще попереду, завтра 26 березня о 18:00 на всіх учасників чекає фестиваль бойових мистецтв Madabattle. Завершенням заходу стануть показові виступи найкращих бійців з ММА серед напівпрофесіоналів.






Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 521 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz