Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Конференції, форуми та заходи » 2021 » Червень » 22 » У Харкові відбувся концерт Бумбокс в рамках туру «Таємний Код: Рубікон»

Розміщення новин компаній

У Харкові відбувся концерт Бумбокс в рамках туру «Таємний Код: Рубікон»

19 червня на локації арт-заводу Механіка (місто Харків) відбулась гучна подія – концерт гурту «Бумбокс».

Великий тур гурту, який стартував ще в грудні 2019 року та був призупинений через пандемію в березні 2020, нарешті мав продовження.

Харків прийняв естафету після Дніпра, також заплановані концерти у Чернівцях, Ужгороді та Вінниці, а в планах літні фестивалі – зазначив лідер гурту Андрій Хливнюк.

Рік перерви в гастрольній діяльності не пройшов марно. Побачили світ нові цікаві пісні, відбулися прем’єри кліпу на пісню «Ангела», пісні і відео «Жаль», а також пісні «Любила», яка стрімко набирає обертів в хіт парадах, та викликає резонанс в соцмережах. Гурт «Бумбокс» тісно співпрацює з відомим харків’янином Сергієм Жаданом. Незабаром вийде їх дуетна пісня «Правда».







На часі найбільш актуальними є живе спілкування та обмін енергіями з слухачами на концертах, вважає Андрій. Концерт почався зі слів: «ми за вами скучили».

Швидко плине час – «Бумбоксу» вже двадцять. Час дорослих думок, слів, пісень, що помітно позначилось на творчості гурту.

Спілкування з представниками харківських ЗМІ відбулось в теплій дружній обстановці. Андрій Хливнюк дуже відкрита і позитивна людина.



Особлива подяка пресагенту гурту «Бумбокс», Ользі Чертковій, за підготовлені для кожного учасника прес-конференції матеріали з анонсами важливий подій в діяльності гурту за рік, який став випробуванням для кожного українця.

Автор: Лариса Маковоз-Бородіна.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 1895 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz