Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Конференції, форуми та заходи » 2021 » Квітень » 10 » ВАЖЛИВО! ВЕСНЯНИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ ФОРУМ перенесено на 26-28 ТРАВНЯ

Розміщення новин компаній

ВАЖЛИВО! ВЕСНЯНИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ ФОРУМ перенесено на 26-28 ТРАВНЯ

У зв’язку з епідеміологічною ситуацію в Україні та карантинними обмеженнями дати проведення Весняного Будівельного Форуму перенесено.

Виставка відбудеться 26-28 травня у самому центрі міста, за адресою: м. Львів, вул. Коперника, 17, Львівський палац мистецтв.

Раніше отримані запрошення будуть дійсними у травні.

Весняний Будівельний Форум – вже традиційне місце зустрічі виробників, дилерів та дистриб’юторів сучасних технологій та будівельних матеріалів з представниками торгівлі, архітекторами, підрядниками та інвесторами в західному регіоні країни. Будівельна виставка репрезентує сучасну будівельну продукцію, новітні технології у сфері будівництва та якісну сервісну пропозицію компаній з України та з-за кордону. Львів і надалі залишається інвестиційно привабливим містом, будуються нові житлові комплекси, з’являється можливість для нових компаній відчути здорову конкуренцію та продемонструвати свої досягнення у будівельній галузі.

Протягом  3-ох днів на Форумі обговорюватимуться актуальні питання  будівельної галузі,  відбудуться презентації та семінари.

Серед тематичних розділів:

Опалення (Сучасні системи опалення; Системи газо- та енергопостачання; Вентиляційні системи та кондиціонування; Фітинги та клапани; Теплові завіси, радіатори; Пічки, каміни, димарі та аксесуари; Котли та котельне обладнання; Системи обігріву даху, тепла підлога; Проектування систем опалення)

БудЕКСПО (Проектування, будівництво, ремонт; Будівельні матеріали; Фарби, лаки, будівельна хімія; Будівельні та металоконструкції, риштування; Безпека та протипожежний захист; Ліфтове обладнання, ескалатори; Інструмент, електрообладнання; Ландшафтна архітектура; Кераміка та сантехніка; Архітектурні та дизайнерські рішення; Житлова та комерційна нерухомість)

Вікна, двері, дах (Віконні системи; Вікна та віконна фурнітура; Ворота, шлагбауми, с-ми автоматизації; Жалюзі, ролети; Зимові сади, балкони, вітрини; Двері міжкімнатні та вхідні; Дверні перегородки; Комплектуючі та фурнітура; Покрівельні матеріали; Гідроізоляційні матеріали; Тепло-,звуко- ізоляційні матеріали; Антикорозійний захист конструкцій; Водостоки, антиобмерзаючі системи; Обладнання та технології)

А також  вперше в рамках Форуму буде представлена нова тематична експозиція :

ЕлЕКСПО (Електротехнічне обладнання; Кабельно-провідникова продукція; Джерела світла; Зовнішнє освітлення (вуличне, дорожнє, паркове); Світлодіодні системи; Архітектурне та декоративне освітлення; Пристрої захисту та автоматика)

Запрошуємо долучатися всіх фахівців будівельної галузі до професійного майданчика. Деталі щодо участі і безкоштовного відвідування виставки на сайті: www.galexpo.com.ua/budvesna

Контакти Оргкомітету:  (067) 332-92-52, n.n.galexpo@gmail.com

_____________________________________




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 401 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz