Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Виставки » 2014 » Серпень » 12 » 10-12 вересня відбудеться щорічна спеціалізована виставка «Енергія - 2014»

Розміщення новин компаній

10-12 вересня відбудеться щорічна спеціалізована виставка «Енергія - 2014»

З 10 по 12 вересня новітні енергозберігаючі технології в промисловості та житлово-комунальному господарстві будуть продемонстровані на щорічній спеціалізованій виставці «Енергія - 2014», а також стануть темою експертних дискусій на Міжнародному Енергетичному Форумі у виставковому центрі «Козак-Палац» Запорізької торгово-промислової палати (м. Запоріжжя, вул. Перемоги, 70б).

Одночасно відбудуться: спеціалізовані виставки «Опалення та водопостачання», «Енергоефективне будівництво» (теперішня назва «Домострой-Осінь»), «Екологія міста».

Провідна подія цього року - широка презентація Муніципального енергетичного плану Запоріжжя (містить програму дій, спрямованих на зниження енергоспоживання будівель). Спеціальна експертна комісія, що буде працювати під час виставки, вивчатиме пропозиції компаній-учасників з енергомодернізації. Найкращим може бути запропоновано співробітництво у реалізації проектів для комунальної сфери.

Конференції, «круглі столи», ділові зустрічі та презентації нових проектів традиційно супроводжують виставкові заходи у ВЦ «Козак-Палац». Зокрема, більше дізнатися про потреби міста, наочно представити свої пропозиції профільним компаніям допоможе «Контактна енергетична біржа» зі спеціалістами комунальних підприємств області.
Виставка «Енергія-2014» обіцяє бути цікавою не тільки для фахівців, але й для всіх городян, які відповідально готуються до зимового сезону та приділяють особливу увагу енергозбереженню у власному будинку. Сприятимуть цьому спеціалізовані експозиції «Енергоефективне будівництво», «Опалення та водопостачання», що продемонструють актуальне обладнання та рішення в цій сфері. Серед тематичних напрямків – теплоізоляція, кондиціювання, вентиляція, екологічний контроль.

• Довідково
У виставці «Енергія-2013» взяли участь 85 компаній з усіх регіонів України, у Форумі – понад 200 фахівців галузі, представників фінансових установ, потенційних інвесторів.

Географія учасників: Білорусь, Великобританія, Іспанія, Німеччина, Польща, Росія, Україна, Фінляндія, Франція.
Виставкова площа: 1200 кв. м
Відвідувачі: більше 4500 чоловік.

Організатори запрошують спеціалізовані українські компанії-виробники, представників зарубіжних торгових марок, спеціалістів енергетичного сектору приєднатися до пошуку нових ідей та взяти участь в експозиціях і роботі Форуму.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 696 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz