Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Конференції, форуми та заходи » 2020 » Червень » 16 » «10 років разом з йогою!»: BigMedia вдруге проведе йога-флешмоб на Поштовій площі

Розміщення новин компаній

«10 років разом з йогою!»: BigMedia вдруге проведе йога-флешмоб на Поштовій площі

Вже другий рік поспіль, компанія BigMedia (Група компаній BigBoard Ukraine / JCDecaux) ініціює проведення унікальної події з нагоди Міжнародного дня йоги.

Вранці, о 08:00, 26 червня 2020 року, на Поштовій площі у Києві відбудеться заняття з йоги просто неба, у якому візьмуть участь співробітники Групи компаній BigBoard Ukraine / JCDecaux та партнери і клієнти компанії.
Захід покликаний привернути увагу та залучити до філософії позитивного, здорового і свідомого способу життя якомога більше людей. Адже саме зараз, коли радикальні зміни і виклики сучасного світу вимагають від нас все більше сил, гнучкості й самовдосконалення, це є особливо актуальним. Саме до розвитку – інтелектуального, духовного і фізичного - і мотивує практика йоги.

Для Групи компаній BigBoard Ukraine/JCDecaux, у якій вже більше 10 років практикують йогу, особисто і щиро поділяючи її філософію, цей спеціальний захід є символічним вираженням світогляду та відповідального підходу до життя й ведення бізнесу та прагненням поширення практики та філософіі йоги серед партнерів, клієнтів і широкого загалу.

Як і минулого року, майстер-клас з простих та доступних практик йоги проведе пані Оксана Сиваківська, яка протягом 10 років є незмінним партнером та викладачем з йоги для співробітників компанії. Пані Оксана – одна з найдосвідченіших викладачів йоги в Україні та в країнах колишнього СНД, визнаний спеціаліст міжнародного рівня та практик йоги з досвідом більше 20 років.

Проведення заходу погоджено Київською міською державною адміністрацією і відбуватиметься із дотриманням усіх необхідних норм безпеки.
_________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 387 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz