Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Конференції, форуми та заходи » 2014 » Вересень » 8 » 10 вересня відбудеться відкриття IV Міжнародного енергетичного форуму

Розміщення новин компаній

10 вересня відбудеться відкриття IV Міжнародного енергетичного форуму

З 10 по 12 вересня новітні енергозберігаючі технології в промисловості та житлово-комунальному господарстві будуть не тільки продемонстровані у виставковому центрі «Козак-Палац» Запорізької торгово-промислової палати, але й стануть темою експертних дискусій.

Сприятимуть цьому вже традиційні для нашого регіону осінні конгресно-виставкові заходи: ІV Міжнародний Енергетичний Форум і XI спеціалізована виставка «Енергія». Вперше цього року – виставка «Опалення та водопостачання»; «Енергозберігаюче будівництво» - нова актуальна назва виставкового проекту «Домострой-Осінь».
Організатори заходів - Запорізька торгово-промислова палата, Запорізька обласна державна адміністрація, Запорізька міська рада, Торгово-промислова палата України за підтримки Конфедерації будівельників України, Центру ресурсоефективного та чистого виробництва, Європейсько-українського енергетичного агентства, профільних відомств та асоціацій, консалтингових компаній.

Що стане темами обговорення?

Питання енергоефективної економіки надзвичайно гостре та актуальне на сьогодні. Провідна подія цьогорічних заходів - широка презентація Муніципального енергетичного плану Запоріжжя (містить програму дій, спрямованих на зниження енергоспоживання будівель).
Більше дізнатися про потреби міста, наочно представити свої пропозиції профільним підприємствам допоможе «Контактна енергетична біржа» зі спеціалістами комунальних підприємств області. Крім цього, під час роботи виставки буде працювати спеціальна експерта комісія - тож компанії, що представлять найкращі пропозиції з енергомодернізації, у перспективі можуть бути запрошені до реалізації міських проектів.

Виставково-конгресні заходи створюють майданчик для обміну думками та досвідом впровадження енергоефективних технологій, обладнання. Сприятиме цьому і широка тематична розгалуженість дискусій за участю експертів: будівельна галузь в умовах ефективного використання енергоресурсів, реалізація енергоефективних проектів у будівництві та житлово-комунальному секторі, досвід реалізації проектів з підвищення ресурсоефективності підприємств, гармонізація екологічного законодавства України відповідно до положень угоди про Асоціацію з ЄС.

• «Ресурсо- та енергоефективні технології і чисте виробництво для будівельного і промислового сектору» - тема «круглого столу» за участю авторитетних аналітиків та експертів – голови Комітету підприємців-виробників будівельних матеріалів та виробників при ТПП України Івана Салія, директора Всеукраїнського союзу виробників будматеріалів Сергія Панченка, директора Центру ресурсоефективного та чистого виробництва Ігора Шиловича.

• Які перспективи і ризики від впровадження нової системи торгівлі викидами парникових газів для українських підприємств? Це питання у рамках ще одного «круглого столу» будуть порушувати у доповідях президент Союзу екологічних аудиторів України Святослав Куруленко, експерт з питань системи торгівлі викидами парникових газів Максим Мордань. Увагу буде приділено і досвіду участі підприємств Запорізької області у системі торгівлі квотами на викиди парникових газів.

Які рішення пропонують учасники виставок?

Альтернативна енергетика, електротехнічне обладнання, теплова енергетика (котли, опалювальні системи), контрольно-вимірювальні прилади та автоматика – на виставках з акцентом на енергозбереження та енергоефективність більше 60 компаній продемонструють обладнання та розробки.
Експозиції обіцяють бути цікавими як для фахівців, так і для всіх городян, які відповідально готуються до зимового сезону та приділяють особливу увагу енергозбереженню у власному будинку.

ТОВ «Зелена система» - пропонує повний спектр послуг для створення ефективної автономної системи енергоспоживання і підприємства, і приватної будівлі. Сонце, вітер, повітря та інші поновлювальні джерела енергії – у комплексних інженерних рішеннях компанії.

Переваги встановлення сонячних енергосистем та інші актуальні рішення пропагує інженерний центр «Теплостар» - створює та втілює актуальні проекти забезпечення житла, офісу чи виробничого приміщення теплом, водою, газом, електроенергією та альтернативними видами енергії.

ТОВ «ТК МЕГАВАТТ» на правах ексклюзивного дистриб’ютора запропонує обладнання японської корпорації Rinnai – в економічних опалювальних котлах втілені найсучасніші цифрові технології.

Спеціалізовані експозиції «Енергоефективне будівництво - 2014», «Опалення та водопостачання - 2014» продемонструють актуальне обладнання та рішення в цій сфері. Відвідувачі зможуть дізнатися про нові прогресивні системи електричного обігріву, познайомитися з технологією «Термодом». Серед тематичних напрямків – теплоізоляція, кондиціювання, вентиляція, екологічний контроль.

Відкриття IV Міжнародного енергетичного форуму відбудеться 10 вересня о 10.00.
Урочиста церемонія відкриття виставок – 10 вересня о 12.00.
Місце проведення заходів: ВЦ «Козак-Палац»,
м. Запоріжжя, вул. Перемоги, 70б
Акредитація ЗМІ: тел. (061)213-51-13
e-mail: pressa@cci.zp.ua


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 923 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz