Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Виставки » 2013 » Березень » 22 » 13 - 15 березня у м.Львові відбулася IX спеціалізована виставка «Електрика 2013»

Розміщення новин компаній

13 - 15 березня у м.Львові відбулася IX спеціалізована виставка «Електрика 2013»

13 - 15 березня у м.Львові відбулася IX спеціалізована виставка «Електрика 2013».
Організатор виставки: Експольвів
Партнер виставки – корпорація «АсКо-УкрЕМ»
Есклюзивний спонсор - компанія «E.NEXT.UKRAINE».
Інформаційний партнер – газета «Електротема».
Генеральний інформаційний спонсор – журнал «Електропанорама».

Інформаційні спонсори: Chip News Украина / Инженерная микроэлектроника, Электрик, Радіоматор, Радиокомпоненты, Мир автоматизации, Электронные компонеты и системы (ЭКиС), ММ. Деньги и технологиии, Сети и Бизнес, Энергетика и энергоресурси Украины и СНГ, Электротехнический рынок, Мир техники и технологий, Енергетика та Електрифікація, Енергобізнес, Тендер, Elec.ru, Proelectro.info, Міжнародна Архітектурна майстерня, Аспекти Будівництва, Бізнес-Досьє, Бізнес-пропозиція, БудЕксперт, Real Home, Власний бізнес, Газета по-львівськи, Закарпатські оголошення, Запрошуємо на роботу, Компасс, Луцьк і лучани, Львівська Газета, Львівська Пошта, Міжнародний виставковий центр, Міст-Медіа, Наше Місто, Перевізник, Газета в дорогу, Прайси Донбасу, Пресс-Біржа, FM Галичина, Радіо Львівська Хвиля, Салон +, ДовідкаІнфо, Світ і Бізнес, ukrexpo.biz, Выставочный мост.

«Електрика 2013», попри несподівані надзвичайні погодні умови, досягла великого успіху та стала знаковою подією для України. Виставка підтвердила важливість такої події в регіоні і стала місцем ефективних контактів для постачальників та користувачів електротехнічної продукції. Експозиція виклика інтерес не лише у нашій країні, але й у іноземних відвідувачів. «Електрика 2013» стала унікальним джерелом об’єктивної та достовірної інформації про новітні технології та розробки в галузі електротехніки, ефективним інструментом залучення інвестицій та співпраці спеціалістів.

Актуальність ефективного енергоспоживання в Україні потребує впровадження енерго-ефективних рішень і застосування прогресивних технологій, новітніх будівельних матеріалів та конструкцій. На виставці представили новітні досягнення та можливості електротехніки, електроніки та світлотехніки близько 100 українських та іноземних компаній – учасників виставки. Так вперше у Львові експонувалися лідери світового ринку – концерни ABB, Siemens та OMICRON. Серед постійних учасників виставки «Електрика» – знані українські та світові бренди: Українська електротехнічна корпорація АсКо-УкрЕМ – партнер виставки, Е.NEXT.UKRAINE – незмінний спонсор заходу, ЕТІ Україна, Phoenix Contact, СВ-Альтера, Трансформатор Сервіс, Львівська ізоляція, Веб- Технологіїта інші.

Львівський електротехнічний форум вкотре підтвердив свою передову позицію в Україні зокрема у західному регіоні.
Тематичні розділи виставки: виробництво, передача та розподіл електроенергії; комутаційні апарати; кабелі та проводи;силова енергетика; контрольно-вимірювальна техніка; пристрої захисту та автоматики; освітлення;електроінсталяція.
Невід’ємною частиною виставки як завжди була програма спеціалізованих заходів – тематичних семінарів, презентацій, котрі дали спеціалістам унікальну можливість підвищити рівень професійних знань за рахунок особистого спілкування та обміну досвідом.
Відвідувачі виставки – керівники підприємств ПЕК, головні інженери та енергетики, керівники інженерно-технічних служб, промислових підприємств візних галузей, представники проектних організацій, спеціалісти будівельних, монтажних, транспортних, сервісних та торгових підприємств. Загалом експозицію відвідало біля 6 тис. осіб. З них – 60% фахівців, 27% керівників підприємств, 9% студентів та 4% інших відвідувачів з України та закордону.
85% Експозиції зайняли постійні учасники виставки «Електрика», решта нових компаній були приємно вражені результатом, який свідчить про високий рівень організації виставки у теперішніх умовах.
«Експольвів» висловлює подяку усім, хто долучився до організації та висвітлення у ЗМІ і надіється на співпрацю у наступному році.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 1256 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz