Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Конференції, форуми та заходи » 2018 » Листопад » 14 » 18-20 вересня 2019 року (Одеса, Україна) пройде TRANS EXPO ODESSA 2019

Розміщення новин компаній

18-20 вересня 2019 року (Одеса, Україна) пройде TRANS EXPO ODESSA 2019

COMING TOGETHER IS A BEGINNING; KEEPING TOGETHER IS PROGRESS; WORKING TOGETHER IS SUCCESS.
(Henry Ford)


РІА Медіакомпас Україна - лідер по проведенню міжнародних транспортних конференцій і форумів в Україні і міжнародний журнал Судноплавство запрошують взяти участь в щорічному міжнародному форумі - розширеній бізнес-платформі для взаємодії суб'єктів транспортної і інфраструктурної галузі України і світової бізнес-спільноти.


18-20 вересня 2019 року (Одеса, Україна) пройде TRANS EXPO ODESSA 2019 (Міжнародний Чорноморський Транспортний Форум 2019), який об'єднає в собі 4 міжнародні спеціалізовані виставки: "ТрансУкраїна 2019", "Транс Рейл Україна 2019", "Комерційний і муніципальний транспорт 2019", 16-у Міжнародну виставку по судноплавству, суднобудуванню і розвитку портів "Одеса 2019", а також 22-у міжнародну конференцію "Розвиток транспортної системи України : виклик і перспектива. Як знятися з ручника".

TRANS EXPO ODESSA 2019 це:

 індивідуальні B2B зустрічі, організовані спеціально для Вашої компанії нашими менеджерами згідно з обговореним заздалегідь списком;
 B2B зустрічі з 40 судновласниками і судноплавними компаніями;
 можливість презентації нових проектів вашої компанії у рамках ділової програми заходу;
 нетворкінг, воркшопи, семінари, круглі столи у рамках Форуму;

ОСНОВНІ ТЕМИ КОНФЕРЕНЦІЇ :

 пріоритети розвитку ефективної транспортної системи України;
 транспортний діалог Україна-ЕС- Китай;
 формування принципів нової моделі ринку залізничних перевезень в Україні;
 взаємодія залізниць : погляд в майбутнє;
 розвиток автодорожньої інфраструктури України і ринку автомобільних перевезень;
 сьогодення і майбутнє портової галузі України;
 зернові термінали України : сьогодення і майбутнє;
 лібералізація авіаційних перевезень і розвиток транзитної інфраструктури;
 екологічно чистий і енергоефективний транспорт;

У рамках ФОРУМУ ПЛАНУЮТЬСЯ:

 Круглий стіл "Перспективи розвитку внутрішніх водних шляхів України (Дніпро, Дунай, Південний Буг), можливості для інвестицій"; (Стратегія розвитку внутрішнього водного транспорту України, питання безпеки експлуатації внутрішніх водних шляхів, створення ринку перевезень внутрішнім водним транспортом, розвиток портової інфраструктури, досягнення відповідності річкових портів основним європейським стандартам (Е-порт))
 Круглий стіл "Громадський транспорт: XXI століття" + експозиція громадського транспорту
 Міжнародна конференція "BlockChain - Crypto - Odessa" (програма в окремому застосуванні); BWTM - Tech - Odessa (нові технології для очищення баластних вод) (презентації виробників устаткування, B2B зустрічі з судновласниками);
 Круглий стіл "Морські міста України"
 Круглий стіл по підготовці і дипломуванню моряків (+ додатково B2B зустрічі з судновласниками і судноплавними компаніями).

У 2018 році Форум пройшов відповідно до плану ОЧЭС на другу половину 2018 року. Координаторами виставок і конференції виступили Міністерство інфраструктури України і Асоціація портів Чорного і Азовського морів (BASPA).

До участі у Форумі запрошуються усі компанії транспортних і морських галузей, діяльність яких пов'язана з внутрішніми і міжнародними перевезеннями, суднобудівельні і судноремонтні заводи, виробники рухомого складу і комплектуючих для залізничного транспорту, компанії, що займаються проектуванням і будівництвом складів і складським устаткуванням.

Просимо вислати Вас пропозиції по формуванню ділової програми Форуму (Теми конференції, спікери, що цікавлять Вас, круглі столи, семінари, майстер-класи, презентації). Ми завжди раді конструктивному діалогу з нашими партнерами.

Запрошуємо Вас взяти участь у виставках і заходах Форуму.
Оргкомітет виставок і конференцій.
Тел./Факс: +38 (0482) 355999
e-mail: info@mku.com.ua

___________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 542 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz