Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Конференції, форуми та заходи » 2014 » Жовтень » 9 » 18-20 вересня в Ужгороді пройшов міжнародний форум «Експорт в ЄС»

Розміщення новин компаній

18-20 вересня в Ужгороді пройшов міжнародний форум «Експорт в ЄС»

18-20 вересня в Ужгороді пройшов міжнародний форум «Експорт в ЄС». Організаторами форуму виступили Закарпатська обласна рада та спеціалізована виставкова компанія «Кратос» (м. Кривий Ріг), що є ініціатором цього проекту.

Ця подія є непересічною в такий водночас складний та доленосний час для України.
Закарпаття взяло на себе роль головних воріт між Україною та ЄС. Це природно, адже Закарпаття — найзахідніший регіон, що межує одразу з чотирма країнами ЄС.

Сьогодні, коли доля України вирішується на полях військових та дипломатичних баталій, - Закарпаття взяло на себе відповідальність за побудову ефективної платформи безпосередньої прямої взаємодії бізнесу України та ЄС, при чому акцент робиться саме на експорті в ЄС.

З приємністю повідомляємо, що учасниками форуму стали представники Польщі, Словаччини, Угорщини, Чехії, навіть Саудівської Аравії. З України були представлені компанії Західних, Центральних, Північних, Південних, та Східних регіонів, зокрема — Донбасу. Серед учасників — як гіганти зі світовим ім'ям, так і середні та малі підприємства без галузевого обмеження.

На форумі учасники мали нагоду прослухати виступи десятків експертів з України та з-за кордону, поспілкуватися з європейськими бізнесменами та чиновниками, оглянути експозицію, ознайомитися з Закарпаттям і отримати багато корисної інформації та цікавих знайомств.

Сьогодні, на сайті організаторів можна ознайомитися з каталогом форуму, списком учасників, та програмою. Детальний звіт роботи форуму буде розміщений на сайті трохи пізніше.
Такі заходи, як форум «Експорт в ЄС» потрібні, як ніколи, оскільки ті нові ділові відносини, ті угоди, що були укладені в результаті форуму - це економічна безпека та незалежність України, без котрої не можлива політична незалежність і незалежність взагалі.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 1237 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz