Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Виставки » 2021 » Серпень » 12 » 19-21 жовтня на «АРЕНІ ЛЬВІВ» відбудеться XV спеціалізована виставка «Готельний та ресторанний бізнес»

Розміщення новин компаній

19-21 жовтня на «АРЕНІ ЛЬВІВ» відбудеться XV спеціалізована виставка «Готельний та ресторанний бізнес»

Динамічний світ щоденно ставить нові виклики, тому, хоч і зі значними втратами, готельно-ресторанна сфера відновила свою діяльність та навчилася жити в сучасних умовах. Питання швидкої адаптації, пошуку нових рішень і втілення їх у життя залишатимуться актуальними.

До березня 2020 року спостерігався швидкий розвиток готельно-ресторанного бізнесу в Україні. У світі цей бізнес залишався однією з найприбутковіших складових туристичної галузі, водночас і найризикованішою. Тож пріоритетним залишається повне відновлення діяльності і досягнення принаймні докарантинних тенденцій розвитку галузі в нових реаліях. 

Запрошуємо відвідати спеціалізовану виставку «Готельний та ресторанний бізнес» 19-21 жовтня у Львові! Ми збираємося в дружній атмосфері професіоналів готельного та ресторанного бізнесу для обговорення поточного стану галузі, аналізу помилок та перспектив. Разом дамо новий поштовх розвитку сфери готельно-ресторанного бізнесу!

Виставка об’єднає понад 100 експонентів зі всієї України, які презентують товари та послуги для готельного та ресторанного бізнесу, представлять новинки та запропонують вигідні пропозиції для відвідувачів.

У 2021 році особливу увагу в експозиції буде приділено IT-рішенням для удосконалення сервісу та автоматизації процесів готелів та ресторанів, адже все більше клієнтів бронюють житло, замовляють їжу, порівнюють пропозиції, читають відгуки, використовуючи свої гаджети і цей тренд і надалі залишатиметься одним з найактуальніших.

У рамках виставки вшосте відбудеться Спеціалізований «Форум для готелярів і рестораторів», який щорічно збирає власників і керівників закладів не лише Західної, а й усієї України для вирішення найактуальніших питань індустрії HoReCa і туризму.

Цільова аудиторія відвідувачів виставки: власники, менеджери та ключові працівники готелів, оздоровчих та санаторно-курортних комплексів, інших закладів розміщення та харчування, ресторатори, інвестори та інші професіонали індустрії гостинності.

Будемо раді бачити Вас на спеціалізованій виставці «Готельний та ресторанний бізнес»!

Коли? 19-21 жовтня

Де? Нове місце проведення – АРЕНА ЛЬВІВ, вул. Стрийська, 199

Вартість? Вхід на виставку безкоштовний за попередньої реєстрації на сайті

Дізнавайтеся новини на сайті http://www.galexpo.com.ua/hotel/ та facebook-сторінці

________________________________




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 502 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz