Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Виставки » 2014 » Жовтень » 7 » 25-28 вересня у Львові відбулося свято моди та краси в рамках ХХІ Всеукраїнської виставки «Стиль»

Розміщення новин компаній

25-28 вересня у Львові відбулося свято моди та краси в рамках ХХІ Всеукраїнської виставки «Стиль»

25-28 вересня у Львові відбулося свято моди та краси, вишуканості та грації, яке об’єднало в собі дві виставки – вже традиційну ХХІ Всеукраїнську виставку «Стиль» та нову для львівського світу естетики, спеціалізовану виставку «Імідж Краси». На виставках було проведено ряд заходів, як для професіоналів фешн-індустрії, так і для поціновувачів стильних новинок.

Актуальні модні образи для львів’ян створювали професійні стилісти, візажисти та перукарі в рамках постійно діючого майданчику для перевтілень «Майстерня модного образу». Всі охочі отримали можливість безкоштовного вдосконалення свого образу фахівцями фешн-індустрії.

Вперше на цьогорічному Форумі проводились:
Спеціалізована виставка «Імідж краси». Все про мистецтво краси:
послуги салонів краси, школи перукарського мистецтва та візажу, перукарський інструмент та аксесуари, нігтьова естетика, косметична продукція.

На виставці відчувався справжній дух творчості та змагань, адже, окрім ознайомлення з останніми новинками галузі, здібностями та талантами мірялися майстри стилю та моди.

Конкурс «Битва стилістів» визначив, хто із стилістів і візажистів відомих салонів краси Львова зумів передати настрої минулої епохи, створивши цілісний образ однієї з її відомих красунь. Конкурс «Видатні жінки ХХ століття» переніс відвідувачів та учасників у часі та дозволив наживо побачити ікони стилю, шармом яких досі захоплюються.
Для майстрів перукарського мистецтва відбувся конкурс «Мистецтво постижу», леймотивом якого був показ постижерних робіт на фантазійну тематику. Також в рамках виставки відбувся вже традиційний XVІ фестиваль перукарського мистецтва Львівщини, темою якого стала cтилізація образу «Фолькльор народів світу». Студенти перукарських навчальних закладів та шкіл демонстрували свої вміння на змаганнях «Галицький талант». Конкурс, окрім жіночих вечірніх зачісок, не омине і створення актуальних чоловічих зачісок.

Тема чоловічого стилю – одна із топових на виставці «Імідж краси». Адже, новий, тобто давно забутий, напрямок індустрії краси для чоловіків - «Barbershop» стрімко завойовує увагу представників сильної статі в Україні. Модні вуса та бороди, вишукані зачіски – атрибути чоловічої краси та статусу, що повернулися в тренд через молоде покоління хіпстерів, стають дедалі популярнішими. Конкурс «Barbershop» на короткий час перетворився на спеціалізований салон, де працюють високопрофесійні майстри-чоловіки, які, змагаючись між собою, створювали надзвичайно ефектні та яскраві чоловічі образи. Окрім того, бородані Львова мали можливість взяти участь у конкурсі на найдовшу бороду та вуса.

Також на «Форумі моди та краси» в рамках виставки «Стиль» фірми-виробники галузі легкої промисловості практично з усієї України представляли свою продукцію у Львівському Палаці cпорту «Україна».

На виставці відвідувачі мали змогу ознайомитись з новинками сезону осінь-зима 2015 та придбати за цінами виробника:
одяг та білизну, хутрові вироби, шкіряні вироби, фурнітуру та нитки, швейне та вишивальне обладнання, текстиль, аксесуари, взуття, галантерейні вироби, біжутерію та аксесуари, дизайнерські рішення, вироби етно-стилю, продукцію для декору.
Виробничі підприємства та гуртові покупці мали змогу укласти взаємовигідні контракти та ознайомитись з новинками на ринку.

Уже вчетверте, в рамках виставки, відбувся конкурс студентів-дизайнерів одягу «Битва модельєрів», на якому були представлені 28 кращих колекцій одягу та взуття від молодих дизайнерів.

У виставковому приміщенні також була розміщена спеціалізована експозиція – «Салон рукоділля», в рамках якої було представлено:
Спеціалізовані магазини товарів для рукоділля, батік, валяні вироби, текстильні прикраси, предмети інтер'єру з бісеру, лялька мотанка, іграшки ручної роботи, скрапбукінг, декупаж прикраси з полімерної глини, вітражні декори, флористика, косметика ручної роботи.

Хенд-мейд майстрині змогли віднайти для себе все необхідне для створення нових див власними руками, поділитися одне з одним техніками і прийомами рукоділля, а також придбати неповторні вироби для себе.

За всі чотири дні роботи Форуму, його відвідало близько 5000 осіб. Відвідувачі ознайомилися з тенденціями моди та стилю 2015 року, послугами та індивідуальним баченням гармонійного поєднання зачіски, одягу, візажу та аксесуарів, та кожен зміг обрати щось для себе.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 1177 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz