Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Виставки » 2015 » Лютий » 24 » 26 лютого - 1 березня у Львові выдбудеться ХІІ Спеціалізована ювелірна виставка-ярмарок ЕлітЕКСПО-2015

Розміщення новин компаній

26 лютого - 1 березня у Львові выдбудеться ХІІ Спеціалізована ювелірна виставка-ярмарок ЕлітЕКСПО-2015

ПрАТ «Гал-ЕКСПО» за підтримки Асоціації ювелірів України, напередодні жіночого свята - 8 Березня – проводить у Львівському палаці мистецтв традиційну виставку «ЕлітЕКСПО» – захід для ознайомлення з новими трендами в ювелірному бізнесі та презентації нових весняних колекцій.

Цьогорічна виставка-ярмарок «ЕлітЕКСПО-2015», яка відбудеться з 26 лютого - 1 березня гостинно прийматиме більше 80 учасників з 15 областей України та гостей з Грузії.

Неймовірна кількість вишуканих ювелірних прикрас з золота та срібла, вставки з дорогоцінного та напівдорогоцінного каміння, вишукана біжутерія, годинники та аксесуари - лише чотири дні за цінами виробника.

Генеральний партнер виставки – Ювелірна компанія «Золотий Вік», презентуватиме оновлену колекцію ювелірних виробів, що вже нараховує більш ніж 10000 найменувань і зможе задовольнити смаки всіх відвідувачів. Офіційний партнер - ДП Вінницький завод «Кристал», що вже більше 40 років на світовому ринку діамантів преміум класу. Срібний партнер виставки – Ювелірний бренд «Стерлінг» (м. Харків).

Експозиція буде розміщена на трьох поверхах Львівського Палацу мистецтв і займе понад 2000 квадратних метрів. Нові колекції представлять: Ювелірна фабрика «Мальва» (м. Вінниця), Ювелірний дім «Кімберлі» (м.Вінниця), ТОВ «Алмаз-Діамант Ю» (м. Київ), Ювелірна компанія «TANGO» (м. Костянтинівка), Дніпропетровська ювелірна фабрика «Едем» (м. Дніпропетровськ), Ювелірна компанія «GELIOS» (м. Київ), Ювелірна компанія «VOLVAK» (м. Київ), Ювелірний дім «Бігсан» (м. Біла Церква), Виробнича компанія «СІТ» ( м. Біла Церква) та ін.

Серед нових імен на виставці: Ювелірне виробництво «Ювелір Престиж» (м. Лисичанськ) - одне з найсучасніших підприємств в Україні, володіє відмінною виробничою базою і прекрасним трудовим колективом, який представлений досвідченими майстрами-ювелірами. ТМ Salto Gioielli (м. Харків) - новий український бренд, основною ідеєю якого зробити переворот у сприйнятті виробів ювелірного світу, піти від усього звичного і ординарного, відобразити світові тенденції ювелірної моди і захопити серця поціновувачів прекрасного! Ювелірний дім «Сімейний ювелір» (м. Київ) - однин з головних напрямків якого є виготовлення ювелірних виробів під замовлення, як за каталогом так і за індивідуальними ескізами. «Sky Systems Україна» (м. Харків) - єдина компанія на території СНД, здатна запропонувати широкий асортимент якісних матеріалів і готових виробів. Брендом торгової марки є шнури зі шкіри та каучуку, нейлону і капрону, шовку і бавовни, силікону і сталі, різних діаметрів та видів. ТОВ «Еліс - С.ЮА» (м. Харків) - молода виробнича компанія з хорошим стилем і широким асортиментом виробів зі срібла іноземного і власного виробництва. Ювелірні прикраси ручної роботи «MinanQari» та «Enamel Of Georgia Of Minanqari» представлять вишукані прикраси з перегородчастої емалі.

Загальну картину спеціалізованої ювелірної виставки доповнить експозиція елітної біжутерії та сувенірів, мистецьких авторських робіт, годинників, виробів православної тематики, срібного посуду, дорогоцінних та напівдорогоцінних каменів та обладнання для ювелірної галузі.

Загалом, 52% учасників виставки «ЕлітЕКСПО» – виробники, що гарантує всім відвідувачам широкий та оновлений асортимент, лояльність цінової політики та приємні подарунки.

Усіх відвідувачів чекають нові колекції, приємні ціни та подарунки.

Щодня відбудеться розіграш ексклюзивної сувенірної ложки від компанії «Ангел Срібний».
В останній день виставки – 1 березня відбудуться розіграші ювелірних подарунків серед покупців продукції Дніпропетровської ювелірної фабрики «Едем». Особливо щасливі відвідувачі, залишивши свою анкету у лототроні, отримають один з семи ювелірних виробів та ексклюзивний набір прикрас від срібного партнера виставки - Ювелірного бренду «Стерлінг». Шанс отримати коштовний подарунок має кожен з відвідувачів!
Завітавши на виставку, наречені мають можливість виграти 30 000 грн. на декор свого весілля від весільного партнера – «Mopis».

Приємним подарунком від організаторів, завдяки партнерам – Фотошколі «Студі 111», буде професійне фото для кожного охочого відвідувача на згадку про найбільшу ювелірну подію Львова! Фото після обробки фотографа можна завантажити з інтернет-сторінки виставки у мережі Facebook (або отримати на e-mail), переслати як привітання своїм близьким, роздрукувати.

В рамках ділової програми, цього року на виставці відбудеться цілий цикл лекцій-презентації з літотерапії, езотерики та астрології. Серед них: «Сила каменю» - методи роботи та підбору каменів, а також очищення мінералів, особливості підбору та поєднання кольорів каменю - «Зцілюючи сила кольору каменю», «Камінь та аура» – особливості взаємовпливу каменів на ауру людини та ін. Всі учасники лекцій матимуть нагоду взяти участь в розіграші подарункових сертифікатів від крамнички прикрас та мінералів «Агата» (м. Львів).

А також відбудуться лекції «12 шляхів самореалізації» та «Сонячний цикл», які проведе Горбань Олег Богданович, Голова Асоціації Астрологів «Геліос», Член Координаційної ради Спілки Астрологів України.

Про всі тонкощі релаксації можна буде дізнатися на лекції «Стоунтерапія як невід'ємна складова відновлення життєвих сил та енергії людини» від мануального терапевта, переможниці Чемпіонату по Spa масажу від Національної Федерації, Наталії Безвуляк. Після завершення лекції відбудеться розіграш сертифікату на «STONE Терапію».

Вже традиційно на стенді Державного гемологічного центру України кожен бажаючий відвідувач зможе перевірити на справжність свої коштовні камінчики та ювелірні прикраси.

Загалом же, представлені вироби, перетворять Львівський Палац мистецтв на Палац неповторних витворів ювелірного мистецтва, а кожен відвідувач матиме 4 дні для пошуку необхідної «родзинки» до свого щоденного іміджу, подарунків для рідних та друзів з розмаїттям колекцій виготовлених, як в Україні, так і за її межами.

«Галицькі Експозиції» розпочинають 25-ий Виставковий сезон разом з «ЕлітЕКСПО».


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 839 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz