Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Виставки » 2014 » Грудень » 3 » 27-30 листопада у Львові відбулася виставка-ярмарок Дитячий світ 2014

Розміщення новин компаній

27-30 листопада у Львові відбулася виставка-ярмарок Дитячий світ 2014

В гостинному Львові відбулася виставка-ярмарок «Дитячий світ 2014», яка тривала з 27-30 листопада і перетворилася на місце здійснення дитячих мрій.

У цьогорічній виставці взяли участь понад 60 виробничих і торгівельних компаній з різних регіонів України, які представили широкий асортимент дитячих товарів, зокрема: дитячий одяг та взуття, ігри та іграшки, меблі та супутні товари, канцелярію та товари для творчості, дитяче харчування та ще багато іншого.

У наш час, ринок дитячих товарів і послуг настільки різноманітний, що важко відразу визначитися з варіантом, що відповідав би запиту „ціна – якість - зручність”. Виставка «Дитячий світ 2014» – це захід, який допоміг зробити правильний вибір.

Цього року склад учасників поповнився низкою підприємств, які вперше презентували продукцію на виставці «Дитячий світ 2014». Серед них: ТМ «Деньчик» (одяг для хлопчиків та дівчаток від народження до 12 років), ТМ «Lakshmi Mix» (шкільна форма і верхній одяг), ТМ «Lux Baby» (дитячі матраци), ТМ «Sweet baby» (одяг для немовлят), ТМ «Малятко» (дитяче харчування), ТМ «Brush-Baby» (засоби для гігієни порожнини рота), TM Suzie і TM Servie (одяг для хлопчиків та дівчаток 3-12 років).

Не можна не відзначити участь у виставці таких вітчизняних компаній, як Компанію VIVAST, ТМ «Наталка» (дитячі меблі), Фабрику дитячого одягу «PICCOLO», TM «ФЛАМІНГО» (дитяче взуття), ПП Лонкаме (панчішно-шкарпеткові вироби), СПД Остапенка (настільні ігри), ПП «Бімбіссімі (дитячий одяг)», ТМ Babyfix (товари для комфортного сну і відпочинку).

Чимало якісніх товарів для дітей, іграшок і різних аксесуарів представили ТМ NA-NA, ТМ “Сороконіжка”, ТМ «KETER KIDS», ПП «Час Пік» і оптова компанія «Бельвіль», яка є офіційним дистриб’ютором ТМ LEGO, TACTIC, GRANNA, SMART GAMES, DIMIAN, IQ, NEAT-Oh!, Mindtwister та Mica games.

Варто відзначити участь у виставці ПП «Д.А.Р.», яке є офіційним ексклюзивним дистриб’ютором заводу «Intelex» (Англія), ТМ “Cast Puzzle” (Hanayama, Японія) та ТМ “Eureka 3D Puzzle” (Eureka, Бельгія) в Україні. А також українські розвиваючі іграшки ТМ Руді.

За сприяння Львівської міської ради, зокрема Управління молоді, сім’ї та спорту виставка «Дитячий світ 2014» доповнилась цікавою експозицією – Територією дитячого дозвілля, де відбулися:
- нон-стоп презентації мережі безкоштовних гуртків нашого міста,
- концертна програма від центрів творчості дітей та юнацтва, міського палацу культури ім. Г. Хоткевича,
- флеш-моб й танцювальні майстер-класи від КСТ «Стиль»,
- показ мод від дитячої модельної школи «Julia Models»,
- майстер-класи з: орігамі, квілінгу, бісероплетіння, паперової пластики, декупажу; створення іграшок, квіток, метеликів, ляльок-мотанок, браслетів, капелюшків, масок, декоративних конвертиків, закладок, листівок та ще багато-багато іншого,
- виготовлення національної символіки для передання військовим в АТО,
- змагання з шахів в рамках Спартакіади серед команд Дитячих клубів Львова

Крім цього, під час виставки «Дитячий світ 2014» відбулося нагородження 50 переможців конкурсу дитячого малюнка «Мій казковий Львів» цінними подарунками. Обрати дитячу казку про наше місто, могли й всі бажаючі. Голосування за номінацію «глядацькі симпатії» проходило в соціальній мережі Facebook, й безпосередньо під час виставки «Дитячий світ 2014» в палаці спорту «Україна». За підсумками голосування у Facebook, переможцями конкурсу «Мій казковий Львів» стали малюнки: Марії Бойко з 2-б класу СШ «Світанок» та Софії Павлович з 2-а класу СШ №37. Переможцями глядацьких симпатій відвідувачів виставки «Дитячий світ» стали малюнки Анастасії Щитовської (6-а клас, СШ №86), Юлії Снігур (СШ №2), Олександра Шиндлівського (3-б клас СШ№48).

Всі номінанти конкурсу «Мій казковий Львів» отримали дипломи й подарунки від TM «Yarych», центру сімейного дозвілля «SkyPark», видавництв «Астролябія», «Апріорі» та сертифікати на безкоштовні заняття від учасників виставки «Дитячий світ», зокрема: Інституту Передових технологій, ТМ Weleda, розважального центру «Булька», ТС «Сверлик», Аквапарку «Пляж», центру розвитку Snail, дитячого клубу «Лис Микита», Львівської школа Монтессорі.

В рамках ділової програми виставки відбулися наступні семінари:
- "5 кроків до подвоєння продажів. Як ви можете отримати більше клієнтів і прибутку від вашого бізнесу в умовах жорсткої конкуренції;
- ПРОДАЖІ З ЛЮБОВ’Ю, або як звабити клієнта на тривалі відносини";
- Майстре-клас 10 Секретів Ефективної Реклами для Роздрібного бізнесу;
- Круглий стіл для молодих мам та майбутніх матусь: "Профілактика карієсу для найменших";
- Як виховати щасливу і успішну дитину".

Виставка «Дитячий світ 2014» вразила не лише експозицією відомих брендів, сучасних трендів і новинок, а й насиченою програмою заходів. Зокрема, розвиваючі інтерактивні заняття для дітей віком 1-2 роки (Baby club і Snail); весела англійська від «Helen Doron English», розваги від «Веселого Вулика» та ТС «Лис Микита»; новий підхід до навчання від Креативної міжнародної дитячої школи; конструювання і майстрування з ТС «Винахідник» і ТС «Сверлик»; презентаційні заняття-Монтессорі; створення корисних мобільних ігор для дошкільнят («Nravo Kids»), «Карамельні дива» від Майстерні карамелі; кулінарне шоу («Ложка»).

Крім цього, на виставці активно діяла Школа майбутніх та молодих мам разом з родинними центрами «Мацьопа» і «Ляля До і Ляля По», де відбувалися консультації з питань грудного вигодовування, бесіди зі слінгоконсультантом і дефектологом, гімнастика з елементами йоги, ароматерапія для вагітних, самопоміч на пологах по-львівськи. Також було проведено «Круглий стіл для молодих мам та майбутніх матусь "Профілактика карієсу для найменших" і семінар на тему: "Як виховати щасливу і успішну дитину". Широкий асортимент натуральної та органічної косметики для дітей та їх мам презентувала ТМ Weleda.

Ексклюзивно в рамках виставки, за ініціативи ТМ Nutricia, відбулися лекції на тему: «Сучасні рекомендації по вигодовуванню дітей 1 -3 року життя» і «Актуальні питання вигодовування дітей з функціональними розладами травлення та алергією» та щоденна дегустація дитячих каш ТМ Milupa.

Впродовж виставки постійно діяв салон товарів ручної роботи для діток та їх батьків «Зроблено з любов’ю», де можна було придбати ексклюзивні товари ручної роботи і взяти участь у безкоштовних майстер-класах з виготовлення прикрас, листівок, квіткових композицій, іграшок, ляльок-мотанок, декоруванні пряників та ін.

В рамках виставки об’єднання «Самопоміч» провело відкриті тренінги з безпеки дорожнього руху «Львів – безпечне місто».

Щиро сподіваємося, що дана виставка принесла користь всім, хто зацікавлений у розвитку вітчизняного ринку дитячих товарів і послуг, а також стала місцем здійснення дитячих мрій.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 1311 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz