Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Презентації » 2014 » Вересень » 18 » 6 жовтня у Торгово-промисловій палаті України відбудеться презентація Вільної економічної зони Канарських островів ZEC

Розміщення новин компаній

6 жовтня у Торгово-промисловій палаті України відбудеться презентація Вільної економічної зони Канарських островів ZEC

06 жовтня 2014 р. року об 11.00 у Торгово-промисловій палаті України (м. Київ, вул. Велика Житомирська, 33, 4 поверх, конференц-зал) відбудеться презентація Вільної економічної зони Канарських островів ZEC (Zona Especial Canaria) «Канарські острови – можливості для Вашого бізнесу».

У рамках заходу для представників зацікавлених українських підприємств буде представлена інформація щодо переваг ведення бізнесу у Вільній економічній зоні Канарських островів, зокрема щодо її системи оподаткування, вигод географічного місця розташування, яке забезпечує зручний вихід для європейської продукції на ринки Африки та Америки, можливостей отримання субсидій з європейських фондів, доступу до кредитів Європейського банку за низькою відсотковою ставкою у разі створення спільних підприємств тощо.

З боку Канарських островів у програмі візьмуть участь представники Канарського товариства розвитку економіки PROEXCA (PROMOCION EXTERIORES CANARIAS PRO mocion EXteriores Canarias) та Консорціуму Спеціальної зони Канар ZEC (Consorcio de la Zona Especial Canaria). По завершенні виступів відбудуться дискусії та індивідуальні переговори за інтересами.

У разі зацікавленості взяти участь у презентації Вільної економічної зони Канарських островів просимо Вас не пізніше 1 жовтня п.р. надіслати на адресу ТПП України заявку із зазначенням адреси, телефону, факсу, електронної пошти, веб-сторінки, сфери діяльності та ПІБ учасника заходу факсом за номером (044) 279-44-56, 278-18-15, або електронною поштою: pon-ier@ucciorg.ua, boi-ier@ucci.org.ua, bea-ier@ucci.org.ua, .
Форма заявки додається.
Участь у заході безкоштовна. Початок заходу - об 11.00, початок реєстрації – з 10.30.

За більш докладною інформацією з приводу участі у згаданій презентації прохання звертатися за тел. 278-09-30, 279-44-56, 279-64-06.

Додаток 1: Заявка на участь – 1 арк.
Додаток 2: Проект програми – 1 арк.

З повагою

Віце-президент В. В. Король


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 1039 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz