Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Виставки » 2018 » Листопад » 14 » 7-9 грудня у Львівському Палаці мистецтв - ювелірна виставка-продаж «ЕлітЕКСПО.Зима»

Розміщення новин компаній

7-9 грудня у Львівському Палаці мистецтв - ювелірна виставка-продаж «ЕлітЕКСПО.Зима»

7-9 грудня у Львівському Палаці мистецтв відбудеться яскрава та довгоочікувана подія - ювелірна виставка-продаж «ЕлітЕКСПО.Зима», яка збере кращих представників ювелірної галузі з усіх регіонів України та зарубіжжя.

Усі відвідувачі зможуть придбати для себе і своїх близьких подарунки до свят – від «милої дорогоцінної дрібнички» до ексклюзивної ювелірної прикраси, а приємна атмосфера подарує радість і естетичне задоволення.

Великий вибір золотих та срібних виробів, прикраси з натуральним та дорогоцінним камінням, в тому числі з діамантами, ексклюзивні та авторські роботи. Ви зможете підібрати камінці для заміни у Ваших виробах, обміняти старі прикраси на нові, проконсультуватися з майстрами-ювелірами.

Завітайте та оберіть Свою прикрасу.

На Вас чекають привабливі ціни та акції. Придбавши ювелірні вироби, Ви зможете виграти ювелірні подарунки, розіграш яких відбуватиметься кожних 3 години.

Поспішайте замовити запрошення.
_______________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 615 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz