Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Конференції, форуми та заходи » 2014 » Листопад » 27 » 9-10 грудня 2014 року в Лондоні відбудеться Український інвестиційний саміт Інституту Адама Сміта

Розміщення новин компаній

9-10 грудня 2014 року в Лондоні відбудеться Український інвестиційний саміт Інституту Адама Сміта

Український інвестиційний саміт Інституту Адама Сміта, який пройде 9-10 грудня 2014 року в Park Plaza Riverbank Hotel в Лондоні. Не прогавте шанс дізнатися те, про що не повідомляють зі шпальт газет, і отримайте найсвіжішу інформацію про стрімкий розвиток подій в Україні.

Вебсайт саммита http://www.adamsmithconferences.com/ukrinvetsKMPr

У програмі:

• РЕФОРМИ І ЇХНЄ РЕАЛЬНЕ НАПОВНЕННЯ - у виступі Дмитра Шимківа, заступника Адміністрації президента України та голови Національної ради реформ

• ПОЛІТИКА УРЯДУ В ЧЬОТИРЬОХ КЛЮЧОВИХ ГАЛУЗЯХ – енергетиці, агробізнесі, банківському секторі та транспортній інфраструктурі – від чотирьох новопризначених заступників міністрів.

• ПЛЮС! ЧОТИРИ ПАНЕЛЬНІ ДИСКУСІЇ про перспективи розвитку кожного із цих секторів за участі ключових гравців від бізнесу, серед яких Нафтогаз України, Burisma та Misen Energy; Укрлендфармінг та Сварог Вест; Райффайзен Банк, Ощадбанк та Альфа-Банк; Укрзалізниця та Укррічфлот

• СТРАТЕГІЇ ВЕЛИКОГО БІЗНЕСУ - виступи Олега Бахматюка, голови Ради директорів Укрлендфармінгу та Давіндера Чуга, генерального директора регіону Африка та СНД Арселор Міттал Груп.

• ПОДАТКОВА РЕФОРМА – у виступі Ігоря Білоуса, голови Державної фіскальної служби України, та регулювання сектору ТЕЛЕКОМУНІКАЦІЙ - у виступі Олександра Животовського, голови Національної комісії регулювання у cфері зв’язку та інформатизації.

• СТРАТЕГІЯ РОЗВИТКУ КИЄВА - у виступі мера столиці Віталія Кличка. ПЛЮС! Презентація проектів Інвестиційного агентства Києва під час робочого ланчу 9 грудня.

• УГОДА про ЗВТ з ЄС – нова сторінка для українського бізнесу? Дискусія за участі Валерія П’ятницького, урядового уповноваженого з питань євроінтеграції, та Петера Бенеша, Європейська Комісія.

• РЕФОРМУВАННЯ ДЕРЖАВНИХ МОНОПОЛІСТІВ - Нафтогазу України та Укрзалізниці з вуст їхніх керівників - Андрія Коболєва та Максима Бланка.

• НАСТРОЇ ІНВЕСТОРІВ – у виступах ЄБРР та Міжнародної фінансової корпорації. ПЛЮС! ДЕБАТИ ІНСТИТУЦІЙНИХ ІНВЕСТОРІВ за участі EMSO, Allianz Global Investors, Talis Capital, Horizon Capital та Інвестиційного фонду для країн, що розвиваються (Данія).

Детальна інформація про програму на сайті


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 919 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz