Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Виставки » 2017 » Лютий » 28 » АгроТехСервіс-2017»: від проекту – до агропідприємства

Розміщення новин компаній

АгроТехСервіс-2017»: від проекту – до агропідприємства

1 березня Запорізька торгово-промислова палата відкриває весняний виставковий сезон у ВЦ «Козак-Палац» та запрошує на 16 агропромислову спеціалізовану виставку «АгроТехСервіс-2017». Захід відбудеться за підтримки Запорізької облдержадміністрації, Комітету підприємців агропромислового комплексу при ТПП України, профільних відомств та асоціацій.

Запорізька область по праву вважається не тільки промисловим, але і аграрним регіоном, в розпорядженні якого знаходиться понад 2297,88 тис. гектарів сільськогосподарських земель. Весна та початок польових робіт – найкращий час для ознайомлення зі станом ринку, представлення своїх пропозицій та підписання контрактів.
Учасники виставки «АгроТехСервіс» – виробники та постачальники сільськогосподарської техніки, обладнання та матеріалів для переробки сільгосппродукції з Дніпропетровської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Харківської областей. Відвідувачі - провідні підприємства Запорізького та сусідніх регіонів – агрохолдинги, фермерські господарства, переробні виробництва, зернові компанії, представники освіти, науки, громадськості. Інструменти ефективного діалогу – насичена конгресно-ділова програма, виїзні освітні заходи, net-working та В2В-зустрічі.
За підтримки Асоціації адвокатів України в перший день роботи виставки відбудеться круглий стіл, присвячений податковому законодавству та актуальним змінам в земельній сфері.
Асоціація «Укрсадпром» запрошує аграріїв на науково-практичну конференцію «Садівництво та ягідництво: від проектування до врожаю». Особливу увагу планується приділити діяльності в напрямку створення кооперативів і кластерів. Адже фермерські кооперативи відкривають значні перспективи отримання прибутків не тільки з виробництва, але й зберігання, переробки, транспортування та інших операцій. У ході конференції також розглянуть питання технологій насаджень та вирощування ягідних культур, залучення іноземних інвестицій, програм щодо розвитку галузі, запланована виїзна зустріч-обмін досвідом у плодорозсаднику «Високогірне».
Активну участь у діалозі планують взяти учасники Клубу АПК Запорізької торгово-промислової палати – успішні агропідприємства «Таврія-Скіф», «АгроЛюкс», «Лана», «Ольвія» та інші.
Сільськогосподарську техніку власного виробництва продемонструють АТ «Мотор Січ» - традиційно представляє широкий спектр товарів для сільського господарства, малого та середнього підприємництва – бензопили, мотоблоки, сепаратори, запасні частини, Оріхівський завод сільськогосподарських машин «АгроТех» запропонує до уваги аграріїв високопродуктивний навантажувач зерна, культиватори.
Використанню сучасних ІТ-технологій у сільськогосподарській діяльності сприяє діяльність ТОВ «Ірігаційні системи» - автоматична інтернет-метеостанція дозволяє не тільки прогнозувати погодні умови, але й управляти зовнішніми пристроями, зокрема, системами поливу, контролювати мікроклімат на полях і в теплицях.
Вперше на виставці - приватне підприємство «Елеваторбудмаш» (Коломия, Івано-Франківська область) - запропонує зерносушарки власного виробництва, що працюють на твердому паливі: відходах дерева, брикетованому паливі.
Широко представлений посівний матеріал, засоби захисту рослин від шкідників, сучасне лабораторне обладнання від компаній «Агро Глобал Плюс», «Агросемсервіс», «Вента Лаб», «Дер Трей».

Тематичні розділи виставки «АгроТехСервіс»:
• Сільськогосподарське машинобудування, мінітехніка і запчастини
• Технології зберігання, переробки і транспортування с/г продукції
• Засоби малої механізації
• Агрохімія. Добрива
• Інструмент
• Посівний матеріал. Зернові технології.
• Комбікорм та ветпрепарати
• Технології в тваринництві та птахівництві
• Hi-TECH агро

Виставка працює:
1-2 березня з 10.00 до 17.30
3 березня з 10.00 до 15.00
1 березня о 12.00 – урочисте відкриття виставки
1 березня о 12.30 – круглий стіл з податкових та земельних питань
2 березня о 10.00 – конференція «Садівництво та ягідництво»


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 870 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz