Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Презентації » 2021 » Липень » 27 » Білорусь за п'ять місяців потроїла експорт вершкового масла в Україну

Розміщення новин компаній

Білорусь за п'ять місяців потроїла експорт вершкового масла в Україну

За п'ять місяців нинішнього року Білорусь експортувала в Україну 2,3 тис. тонн вершкового масла, що втричі більше, ніж в січні-травні 2020 року.

Про це свідчать оперативні дані Белстата, пише MilkUA.info.

Вартість білоруського експорту в Україну склав $10,4 млн, що в 2,8 рази більше, якщо порівняти з показником за п'ять місяців минулого року.

Загальний обсяг експорту білоруського вершкового масла за п'ять місяців виріс на 23,9% в порівнянні з аналогічним періодом минулого року - до 31,48 тонн. У грошовому еквіваленті це $ 148,7 млн ​​(+18,1%, якщо порівняти з січнем-травнем минулого року).

Частка Росії в ньому складає 86,2%, або 27,1 тис. тонн масла (+15,4%). У грошовому еквіваленті експорт в РФ за п'ять місяців виріс на 10,6% - до $128,6 млн.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 443 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz