Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Презентації » 2022 » Лютий » 8 » Екопарки в місті: Гармонія, здоров'я, спілкування

Розміщення новин компаній

Екопарки в місті: Гармонія, здоров'я, спілкування

Громадські парки - це безпечне місце для дітей і місце розслаблення для дорослих.

Щоб люди могли отримати максимальну користь від міських парків і зон відпочинку, в цих рекреаційних місць мають бути привабливий дизайн, доступні зручності та ігрові майданчики для всіх вікових категорій.

Ініціаторами створення екопарків можуть бути як міські власті, так і самі громадяни. Наприклад, зараз на https://parkosokorky.com.ua/vision/ Громадська організація «Національний парк збереження та збагачення флори і фауни «Осокорки» виступає з ініцiативою створення парку в Дарницькому районі Києва.

Що таке громадський парк?

Громадські парки призначені для створення зони комфорту для міських жителів різного віку, допомагаючи їм як залишатися активними протягом дня, так і знайти спокійне місце для відпочинку і релаксації.

У структуру подібних парків зазвичай входять зони зелених насаджень, водоймища, дитячі і спортивні майданчики,  зони пікніка, пішохідні маршрути і точки громадського харчування. Приклад подібного структурного проекту ви можете побачити на https://parkosokorky.com.ua/

Переваги громадських парків

В міських районах громадські парки можуть стати одній з небагатьох можливостей для жителів мегаполісу опинитися на лоні природи і зайнятися фізичною активністю та зміцненням здоров'я поза домом.

Крім того, міські парки – це можливість розвитку місцевої флори і фауни.

Чому парки такі важливі?

Парки і дитячі майданчики можуть стати осереддям здорової активності місцевих жителів. Парки – це більше, ніж просто зелені зони, покликані служити прикрасою ландшафту. У цьому упевнені ініціатори створення екопарків в Києві, з ними ви можете «познайомитися» на сторінці https://parkosokorky.com.ua/about/

  1. Здоровий дух – в здоровому телі

Багато людей сьогодні віддають перевагу пасивному способу життя. Парки надають зони для фізичної активності, тим самим популяризувавши активний життєвий стиль.

  1. Чисте повітря

У великих містах забруднення повітря, викликане викидами автомобілів і промислових підприємств, може досягати критичного рівня. Зелені насадження в зонах рекреації допомагають впоратися з цією ситуацією.

  1. Місце зустрічі змінити не можна

За часів Інтернету люди все частіше слідують одному і тому ж маршруту «будинок-робота-будинок». У той час як міські парки – прекрасне місце для особистого спілкування між людьми. Тут дорослі і діти збираються для спільного дозвілля, знайомляться з новими людьми, зустрічаються з друзями на пікніку. 

  1. Розвиток рухливості дітей

Якщо діти грають не удома, а зовні, це сприяє зростанню їх фізичної активності. Доведено, що діти, що грають всі разом на дитячих майданчиках, не відчувають поведінкових проблем в майбутньому, укріплюють самодисципліну і краще розвиваються в розумовому відношенні.

  1. Збереження природи

Благотворна дія міських парків на екологію не менше важлива, чим вплив на здоров'ї людей. За допомогою екопарків місцева екосистема отримує можливість зберегти і примножити місцеву флору і фауну. 

Чим більше створюється громадських та національних парків в міському ландшафті, тим гармонічніше стають стосунки між людьми, а також їх стосунки з природою.

____________________________________




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 774 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz