Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Презентації » 2020 » Лютий » 20 » Ericsson представляє нові рішення для мереж 5G

Розміщення новин компаній

Ericsson представляє нові рішення для мереж 5G

Компанія Ericsson (NASDAQ: ERIC) представила чотири нові рішення для мереж 5G, використання яких поліпшить користувальницький досвід, спростить мережеву інфраструктуру, зменшить витрати операторів, а також прискорить і автоматизує запуск нових послуг.

Нові рішення - дворежимне ядро мережі 5G (Dual mode 5G Core) із вбудованими програмними пробами, передінтегроване рішення Ericsson Expert Analytics, хмарна інфраструктура Ericsson Cloud Native Infrastructure, а також Ericsson Communication Accelerator, що прискорює розгортання послуг зв'язку для корпоративного сегмента.

Усі нові продукти доповнюють і розширюють можливості платформи Ericsson для розгортання мереж п'ятого покоління - 5G platform. 5G-платформа Ericsson - це повний портфель рішень, необхідних для плавної еволюції мережі і розгортання послуг 5G. Впродовж розвитку технологій 5G необхідно забезпечувати підтримку багатьох різних послуг і передачу великих обсягів трафіку в мобільній мережі - для цього необхідно застосовувати технології автоматизації і машинного навчання. Нові передові рішення Ericsson відповідають всім майбутнім вимогам і формують інтелектуальний підхід до ведення бізнесу.

Спільне використання Communication Accelerator з повністю автоматизованим хмарним рішенням eSIM розширює можливості для операторів, пропонуючи інструменти щодо підвищення прибутковості бізнесу і поліпшенню користувацького досвіду.

За даними звіту Ericsson, користувачі цікавляться послугами eSIM - 94% опитаних ConsumerLab готові доплачувати за можливість підключати кілька пристроїв до свого тарифного плану, а 86% респондентів розраховують на появу пропозицій, що дозволяють оцінити можливості нових послуг перед їх підключенням.
____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 353 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz