Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Конференції, форуми та заходи » 2014 » Липень » 18 » Фахівці НАМН України у повному складі візьмуть участь у V Ювілейному Міжнародному Медичному Форумі

Розміщення новин компаній

Фахівці НАМН України у повному складі візьмуть участь у V Ювілейному Міжнародному Медичному Форумі

У V Ювілейному Міжнародному Медичному Форумі «Інновації в медицині – здоров’я нації», який пройде 14-16 жовтня у ВЦ «КиївЕкспоПлаза» візьмуть участь всі 36 державних установ Національної академії медичних наук України.

Під час Форуму науково-дослідні інститути НАМН України продемонструють широкому загалу свій великий науковий потенціал, високий рівень фундаментальних та прикладних досліджень, які впроваджуються в практику охорони здоров’я України.

Щороку НАМН України виступає офіційним організатором Форуму та Міжнародного Медичного Конгресу «Впровадження сучасних досягнень медичної науки в практику охорони здоров’я України», який внесено до «Реєстру з'їздів, конгресів, симпозіумів і науково-практичних конференцій, які проводитимуться в 2014 році», затверджений НАМН та МОЗ України.

У рамках Конгресу плеяда провідних вчених та фахівців наукових установ НАМН України проводять науково-практичні заходи для спеціалістів різної сфери медицини, виступають з доповідями, презентують науково-практичні досягнення установ у рамках експозиційної частини Форуму.

Детальніше ТУТ

Оргкомітет V Ювілейного Міжнародного Медичного Форуму «Інновації в медицині – здоров’я нації» дякує організатору заходу – Національній академії медичних наук України за співпрацю та підтримку, а всім вченим установ НАМН України за важливий внесок у розвиток Форуму. Особливі слова подяки висловлюємо акад., д. мед. н., проф., Президенту НАМН України Сердюку А.М.

Довідкова інформація:
Тел.: +380 (44) 526-92-89, 361-07-21
E-mail: congress[@]medforum.in.ua

Реєстрація на науково-практичні заходи Конгресу


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 1595 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz