Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Виставки » 2014 » Лютий » 11 » "Гал-ЕКСПО" запрошує на Х спеціалізовану виставку-ярмарок «ЕлітЕКСПО-2014»

Розміщення новин компаній

"Гал-ЕКСПО" запрошує на Х спеціалізовану виставку-ярмарок «ЕлітЕКСПО-2014»

Львів славиться не тільки запашною кавою і смачним пивом, а й тим що на передодні жіночого свята, у самому «серці» Львова, збираються виробники ювелірних виробів з золота та срібла, елітної біжутерії, мистецьких авторських робіт та годинників з всієї України.

2 500 м2 виставкової площі з подарунками на будь-який смак!
більш ніж актуально, адже відбувається напередодні жіночого свята - Дня 8 Березня!
Розіграші та цінні подарунки від учасників!
Цьогоріч під одним дахом з весільною виставкою «Lviv Wedding Show» – модною подією майбутнього весільного сезону
АКЦІЯ! Фото в подарунок на згадку про найбільшу ювелірну подію Львова. Відвідувачі виставки матимуть можливість сфотографуватися на професійну фотокамеру від Фотошколи "Студія 111" на привітальному фоні з нагоди свята весни. Фото після обробки фотографа можна завантажити з Інтернет - сторінки виставки у мережі Facebook (або отримати на e-mail), переслати як привітання своїм близьким, роздрукувати!

На Вас чекають нові колекції учасників

Ювелірний дім «КІМБЕРЛІ»
Ювелірна компанія «ТАНГО»
Ювелірний завод «ЗОЛОТИЙ ВІК»

Cтудія ювелірного дизайну «HARARUK»
Ювелірна компанія «Selena Gold»
ТМ «AMARO»

Компанія «Lan-Lan»
Компанія «SHERL»
Компанія «Exclusive Shop»

Ювелірний дім «SOVA»
Компанія «VOLVAK»
ТОВ «СВІТОЗАР»

Всі колекції учасників «ЕлітЕКСПО» Ви зможете оглянути безпосередньо на виставці

Якщо Вам потрібні запрошення для Вас, Ваших колег та друзів реєструйтесь на нашому сайті (натиснувши кнопку відвідати виставку)або звертайтесь до нас за тел.: (032) 297 06 27 (28).


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Увеличить: "Гал-ЕКСПО" запрошує на Х спеціалізовану виставку-ярмарок «ЕлітЕКСПО-2014»
Увеличить: "Гал-ЕКСПО" запрошує на Х спеціалізовану виставку-ярмарок «ЕлітЕКСПО-2014» Увеличить: "Гал-ЕКСПО" запрошує на Х спеціалізовану виставку-ярмарок «ЕлітЕКСПО-2014» Увеличить: "Гал-ЕКСПО" запрошує на Х спеціалізовану виставку-ярмарок «ЕлітЕКСПО-2014» Увеличить: "Гал-ЕКСПО" запрошує на Х спеціалізовану виставку-ярмарок «ЕлітЕКСПО-2014» Увеличить: "Гал-ЕКСПО" запрошує на Х спеціалізовану виставку-ярмарок «ЕлітЕКСПО-2014» Увеличить: "Гал-ЕКСПО" запрошує на Х спеціалізовану виставку-ярмарок «ЕлітЕКСПО-2014» Увеличить: "Гал-ЕКСПО" запрошує на Х спеціалізовану виставку-ярмарок «ЕлітЕКСПО-2014» Увеличить: "Гал-ЕКСПО" запрошує на Х спеціалізовану виставку-ярмарок «ЕлітЕКСПО-2014» Увеличить: "Гал-ЕКСПО" запрошує на Х спеціалізовану виставку-ярмарок «ЕлітЕКСПО-2014»
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 1390 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz