Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Виставки » 2014 » Грудень » 10 » Календар на 2015 рік Скарби рідної землі від Музею Івана Гончара презентовано

Розміщення новин компаній

Календар на 2015 рік Скарби рідної землі від Музею Івана Гончара презентовано

На кожній сторінці відомі українські співаки, тележурналісти, художники, кінорежисери, вбрані в одяг місцевості, де вони народилися та звідки походять їх роди: Поділля, Слобожанщина, Полтавщина, Київщина, Житомирщина, Львівщина, Волинь. Одяг з колекції - Музею Івана Гончара.

Анжеліка Рудницька, Олег Скрипка, Тоня Матвієнко, гурт «Kozak System», Ілларія, сестри Тельнюк, Марія Бурмака та учасники дитячого фольклорного гурту «Будимир» під час презентації підписали календарі із побажаннями миру та любові у новому році усім нам та нашій Україні. На благочинному аукціоні від продажу календарів зібрали 5200 гривень, на які будуть закуплені теплі речі для бійців АТО.

Календар «Скарби рідної землі» стане гарним подарунком до Різдвяних свят, прикрасою і хатніх і офісних стін, щоб кожен з нас протягом цілого року мав можливість відчувати розмаїття краси та силу українського роду.

Придбати календар можна у крамниці Музею Івана Гончара. Вартість – 170 грн, формат А2.

Для замовлення поштою просимо надіслати Вашу поштову адресу, контактний телефон та кількість календарів на honchar_museum@ukr.net.

Музей Івана Гончара висловлює щиру вдячність за допомогу в здійсненні проекту ТОВ «Укр-Агро-Продукт» (ТМ «Новоукраїнка»).


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 1148 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz