Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Конференції, форуми та заходи » 2019 » Травень » 15 » ХПІ запрошує відсвяткувати Міжнародний день світла — 2019

Розміщення новин компаній

ХПІ запрошує відсвяткувати Міжнародний день світла — 2019

16 травня Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут» проведе другий щорічний фестиваль науки, присвячений Міжнародному дню світла — 2019. Вчені ХПІ представлять різноманітні майстер-класи, інтерактивні лекції, лабораторні роботи в стилі STEM з фізики, хімії, інших напрямків. Ці воркшопи розкриють тему «Світло» з різних сторін — від «різнокольорової хімії» та «пасивного будинку» до «економії на світлі». Учасниками фестивалю можуть стати всі охочі. Початок — 10:00. Місце: НТУ «ХПІ», Електротехнічний корпус (м. Харків, вул. Кирпичова, 2).

Локаціями для заходів будуть коворкінги НТУ «ХПІ»:

Також для організованих груп школярів можливий спеціальний графік заходів. Реєстрація за телефоном (096) 108-38-34.
Участь безкоштовна — Знання безцінні!
Контакти: +38 (057) 707-66-34.

Слідкуйте за подіями НТУ «ХПІ» на Polytech Events, сторінках вишу в Facebook — НТУ «ХПІ», прес-служба ХПІ, а також в Instagram.

Довідка:

16 травня відзначають Міжнародний день світла. Це глобальна ініціатива, що визнає центральну роль світла і його місце в науці, культурі та мистецтві, освіті, а також в таких галузях, як медицина, комунікація та енергетика. Широка тема світла дозволить різним верствам суспільства брати участь в заходах по всьому світу, що, в свою чергу, підвищить поінформованість про науку, технології, мистецтво та культуру, а також їх важливу роль в досягненні цілей ЮНЕСКО щодо заохочення освіти, рівності та миру (офіційний сайт міжнародної ініціативи: www.lightday.org).

Абревіатура STEM розшифровується як «Science, Technology, Engineering and Mathematics» — наука, технологія, інженерія і математика. Це взаємозв’язок і тісний контакт тих галузей знань, які дозволяють дитині зрозуміти складний і вкрай цікавий навколишній світ у всьому його різноманітті. Завдяки STEM-підходу діти можуть вникати в логіку явищ, що відбуваються, розуміти їх взаємозв’язок, вивчати світ системно і тим самим виробляти в собі допитливість, інженерний тип мислення, вміння виходити з критичних ситуацій. Це — кардинально новий рівень розвитку дитини.
_____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 501 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz