Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Виставки » 2015 » Липень » 31 » Київська ТПП запрошує до Малайзії для участі в "INTRADE 2015"

Розміщення новин компаній

Київська ТПП запрошує до Малайзії для участі в "INTRADE 2015"

Київська ТПП на пільгових фінансових умовах організовує з 2 по 8 листопада 2015 р. візит делегації до Малайзії, м. Куала-Лумпур для участі у спеціальній програмі переговорів IBM та відвідання Міжнародної виставки «INTRADE 2015».

У виставці «INTRADE 2015» www.intrademalaysia.my - одній з найвідоміших в Азійсько-Тихоокеанському регіоні та програмі переговорах візьмуть участь представники компаній Малайзії та понад 30 зарубіжних країн, які представлять широкий спектр продукції та послуг. Розділи: електроніка та електротехніка; комп’ютерна та офісна техніка, комплектуючі; меблі та фурнітура, товари для дома та аксесуари; мода, одяг, взуття, текстиль; господарчі товари, фармацевтика та засоби для здоров’я; косметика та парфуми; засоби особистої гігієни, подарунки та сувеніри та інше.

Під час ділової програми «IBM» INTRADE 2015» відбудуться індивідуальні переговори з перекладачами з представниками малайзійських та зарубіжних компаній.

Пільгова вартість участі у візиті та програмі переговорів складає еквівалент 650 дол. США у грн. за курсом НБУ (у т.ч. ПДВ20%) + вартість авіаквитка Київ-Куала-Лумпур-Київ. У вартість входить проживання у готелі 5*, трансфери а/п-готель-а/п, транспортне обслуговування, організація програми переговорів та пошук партнерів, послуги перекладачів, вхідні квитки на виставку, харчування під час ділової програми, гала-прийом, культурна програма, страховка тощо. За бажанням учасників можливе розширення програми.

Запрошуємо українські компанії до участі та у разі зацікавленості пропонуємо завчасно надавати заявки на участь.

Отримати додаткову інформацію, програму та специфікацію можна у відділі міжнародних зв’язків Київської ТПП т./ф. (044)482-04-34, e-mail: poludov@kiev-chamber.org.ua pan@kiev-chamber.org.ua


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 1749 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz