Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Тренинги » 2020 » Грудень » 24 » Київстар навчив 50 фахівців Data Science в Big Data School 5.0

Розміщення новин компаній

Київстар навчив 50 фахівців Data Science в Big Data School 5.0

19 грудня відбувся захист курсових робіт Big Data School - безкоштовного щорічного освітнього проекту Київстар, головною метою якого - розвивати молоді таланти і ринок України в сфері Big Data і Data Science.

Після двох місяців навчання 50 студентів, які пройшли відбір, успішно завершили курс Big Data School 5.0. В цьому році карантинні обмеження потребували перебудови навчального процесу, використання нових методичних, організаційних та технічних рішень, тому захист курсових проєктів проходив в дистанційному форматі на платформі Microsoft Teams впродовж 5 годин. Для курсового проєкту студенти аналізували реальні знеособлені дані мобільного оператора: сегментували групи абонентів по їх мобільності, тобто як групи абонентів пересуваються по Україні в заданий період, виявляли зміни в мобільності через карантин, а також визначали основні точки в'їзду та виїзду для 10 великих міст країни.

До складу членів журі увійшли експерти в напрямку Big Data компанії Київстар та один з менторів школи Big Data School 5.0. З методичної точки зору функції кожного члена журі були розділені таким чином, щоб кожен зміг об'єктивно оцінити окремий елемент курсової роботи за заздалегідь узгодженою методикою і шкалою оцінювання. За результатами презентацій члени журі визначили трійку кращих команд і ТОП-6 найкращих студентів.

«Ми дуже задоволені результатами. Ще на перших лекціях і ми, і ментори школи були приємно здивовані рівнем підготовки і знань студентів в цьому році. Презентації курсових проєктів перевершили всі наші очікування: ми відзначили якісне опрацювання наданої інформації, дисциплінований і креативний підхід до підготовки курсової роботи, різноманітність використаних методологій і алгоритмів, злагоджену командну роботу. Наші студенти за допомогою алгоритмів і візуалізації знаходили приховані зв'язки в даних, шукали закономірності і інтерпретували результати в бізнес інсайти, в чому по суті і полягає робота Data Scientist», - підвів підсумок Андрій Железняк, глава журі та директор департаменту Big Data -продуктів Київстар.

Все студенти, які успішно і вчасно виконували домашні роботи, підготували курсовий проєкт, отримають сертифікати про закінчення курсу Big Data School 5.0 і пам'ятні подарунки, а команда-переможець і ТОП-6 кращих студентів - можливість безкоштовно скласти іспит і отримати сертифікат Microsoft по використанню Data & AI сервісів в Microsoft Azure.

Нагадаємо, що в цьому році конкурс в Big Data School 5.0 склав 60 осіб на місце: з 3 000 кандидатів, які подали заявки, впоралися з тестовим завданням 260 осіб. З них кращі результати показали 50 студентів, які і продовжили вивчати технології Big Data для обробки великих масивів даних, а також алгоритми машинного навчання і хмарних обчислень. Навчання в Big Data School вже п'ять років проводиться на безкоштовній основі.
_____________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 841 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz