Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Презентації » 2021 » Вересень » 21 » Компанія Rocket стала спонсором «Динамо» (Київ)

Розміщення новин компаній

Компанія Rocket стала спонсором «Динамо» (Київ)

Компанія Rocket і футбольний клуб «Динамо» (Київ) уклали трирічний контракт про офіційне партнерство
Український сервіс доставки Rocket і футбольний клуб «Динамо» (Київ) уклали трирічний контракт про спонсорство найтитулованішого футбольного клубу України. Офіційна церемонія укладення угоди відбулася в клубному офісі «Динамо».


Партнерство буде включати в себе проведення ряду спільних клубних і соціальних активностей. Так, Rocket планує поліпшити взаємодію з уболівальниками команди, а також надати спеціальні умови для власників абонементів. Rocket візьме активну участь в digital проектах «Динамо» і надасть матеріально-технічну підтримку клубних соціальних програм («Діти Чорнобиля» і «Ти не один»). Також спонсорство включає участь у розвитку інфраструктури дитячо-юнацького футболу в столиці і регіонах.

«Динамо» Київ — легендарний клуб, який прославив футбольну Україну на весь світ. Для нас велика честь і відповідальність бачити логотип компанії Rocket на формі команди. Адже за цим ховається не тільки наша любов до «Динамо» і історії клубу, але і наше спільне прагнення — розвивати український спорт і здоровий спосіб життя», — прокоментували подію Олексій Юхимчук і Станіслав Дмитрик, засновники компанії Rocket.

«Наш клуб довгі роки послідовно займається розвитком професійного та дитячо-юнацького футболу. Ми вкладаємо кошти в розвиток інфраструктури, дитячої школи і соціальні проекти. У цьому нам допомагають партнери та спонсори, ряди яких поповнила компанія Rocket. Ми не сумніваємося, що співпраця з Rocket стане плідною і корисною для обох сторін, а її підсумком стануть додаткові можливості для розвитку нашого футболу»,- зазначив президент «Динамо» Ігор Суркіс.


Український сервіс Rocket з минулого року вийшов на міжнародний ринок, відкривши представництва в Нідерландах, Франції, Греції та на Кіпрі. Всього ж до кінця року сервіс планує почати роботу в десяти країнах. При цьому в Rocket не забувають звідки вони родом, беручи участь в соціальних проектах і підтримці різних починань. Спонсорство «Динамо» Київ — бажання компанії розвивати український спорт, залучаючи все більше людей до здорового способу життя.


Довідка про Rocket
Rocket — український сервіс доставки їжі і продуктів, заснований в 2018 році під назвою Raketa. З виходом на міжнародний ринок компанія змінила назву на Rocket. Серед партнерів: McDonald's, KFC, Пузата Хата, Фора, Novus і багато інших.
Сьогодні кур'єри Rocket доставляють замовлення в 29 українських і 6 європейських містах. Український сервіс працює на Кіпрі, в Нідерландах, Греції та Франції. У планах на 2021 — запустити доставку Rocket в десяти європейських країнах.

Довідка про Динамо Київ

ФК «Динамо» (Київ) є найпопулярнішим і титулованим клубом України. За весь час існування динамівці виграли 29 чемпіонських титулів, 22 національних Кубка, 12 суперкубків, 2 Кубка володарів кубків і Суперкубок УЄФА. «Динамо» дало світовому футболу цілу плеяду легендарних гравців, а також трьох володарів Золотого м'яча: Олега Блохіна, Ігоря Бєланова та Андрія Шевченка. Крім досягнень дорослої команди, «Динамо» багато років плідно займається розвитком дитячого футболу.

___________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 560 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz