Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Презентації » 2021 » Квітень » 23 » Конкурс «Громада своїми руками» повертається: у фокусі - безбар'єрність

Розміщення новин компаній

Конкурс «Громада своїми руками» повертається: у фокусі - безбар'єрність

У конкурсі проєктів з благоустрою міст і сіл «Громада своїми руками» тепер беруть участь 32 громади в 11 областях України. На реалізацію ідей можна виграти грант до 80 тис. грн. Перевага - проєктам, спрямованим на створення безбар'єрного середовища і інклюзивності.

У кожного жителя території, де проводиться конкурс, є можливість подати заявку на реалізацію проекту для благоустрою громади, після чого конкурсна комісія визначить проекти-переможці, яким буде надано фінансування. В фокусі проєкту цього року - безбар'єрність, що передбачає розвиток доступного соціально-орієнтованого середовища для людей з обмеженими можливостями здоров'я, маленьких дітей і вагітних жінок, людей похилого віку.

Дізнатися деталі можна і подати заявку можна тут: Конкурс міні-грантів від ДТЕК (dtek.com)

«Громада своїми руками» дає стимул до розвитку міст і регіонів, де працюють підприємства групи ДТЕК. Компанія є надійним партнером місцевих громад з 2012 року. За цей час в рамках конкурсу було реалізовано близько 1500 проектів. Цього року географія проєкту розширилася на території присутності бізнесів ДТЕК Нафтогаз і ДТЕК ВДЕ, а значить більше проєктів ми зможемо підтримати і реалізувати разом з громадами. Особливий фокус проєктів цього року - безбар'єрність. ДТЕК приєднався до ініціативи Першої Леді «Бізнес без бар'єрів», і ми пропонуємо конкурсантам звернути увагу на створення безбар'єрного середовища, доступності і комфорту з урахуванням європейських стандартів. Наша місія - працювати в ім'я прогресу і процвітання суспільства. І такі ініціативи - наш внесок в розвиток України», - прокоментував виконавчий директор ДТЕК Дмитро Сахарук.

ДТЕК як соціально-відповідальний бізнес, зацікавлений у сталому розвитку територій, підтримує проєкти, спрямовані на підвищення конкурентоспроможності регіонів, якості життя в містах і населених пунктах. Соціальні проєкти компанії базуються на принципах ESG і відповідають цілям сталого розвитку ООН.

«Громада своїми руками» - конкурс грантів від ДТЕК для благоустрою населених пунктів та розвитку співпраці між жителями, бізнесом і адміністраціями на місцях. Конкурс проводиться з 2012 року спільно з міською владою. Цього року проєкт розширив географію і діє в 11 областях України. У конкурсі беруть участь громадські організації, об'єднання співвласників багатоквартирних будинків (та інші об'єднання жителів), ініціативні групи громадян. З 2012 по 2020 рік в рамках «Громади своїми руками» було реалізовано 1500 проєктів. В процес благоустрою міст і сіл було залучено 78 тисяч українців.

З 2016 року проєкт «Громада своїми руками» отримав сертифікат Міжнародного конкурсу КСВ «JCI Culture Best Practice» за відповідність проєктів компанії цілям сталого розвитку ООН і оригінальність їх досягнення; в 2020 р - увійшов в шорт-лист Національного конкурсу молодих маркетологів «Young Lions Marketers Competition 2020».

_________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 1050 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz