Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Презентації » 2019 » Липень » 12 » Літнє стажування в ВОЛЯ - відмінна можливість для старту кар'єри

Розміщення новин компаній

Літнє стажування в ВОЛЯ - відмінна можливість для старту кар'єри

Компанія ВОЛЯ запустила соціальний проект - SMART-стажування для студентів і випускників. Літнє стажування - це відмінна можливість для старту кар'єри молодим фахівцям.

Однією з головних переваг є робота з реальними проектами бренду, а також самостійний вибір спеціалізації. Період стажування: липень-серпень. Найкращі стажери за підсумками проекту отримають стипендію від ВОЛЯ.

Уперше телекомунікаційна компанія ВОЛЯ запускає літнє SMART-стажування. Відбір кандидатів і робота над проектами в рамках стажування триватиме в липні-серпні.

SMART-стажування ВОЛЯ буде істотно відрізнятися від звичайних стажувань в бізнес-компаніях. Усі стажери будуть працювати по обраній ними спеціалізації в компанії протягом 3,5 тижнів. У кожного стажера обов'язково буде свій SMART-проект і куратор за спеціалізацією. Всі проекти - реальні кейси, над якими працюють співробітники ВОЛЯ.

Спеціально для цього стажування студентам виділені діючі проекти компанії. Стажування завершиться захистом проекту перед топ-менеджерами компанії. 1-3 кращих стажера отримають стипендію ВОЛЯ на наступні півроку.

Для участі у стажуванні претендент повинен записати невелике відео-резюме та подати заявку на сайті. Тут також можна самостійно вибрати проект, який захоче реалізувати заявник. Учасниками стажування можуть стати студенти 4-5 курсів або випускники. Прийом заявок триватиме до 20 липня.

«Ми розраховуємо, що літнє стажування вдало доповнить систему роботи в компанії зі студентами і випускниками вузів щодо їхньої профорієнтації. Нещодавно ми також запустили власний профорієнтаційний проект для українських випускників, студентів і тих, хто шукає нову роботу. Тепер на базі компанії всі бажаючі можуть взяти участь у тестуванні і цікавих бізнес - іграх, за результатами яких професійні психологи складуть індивідуальні профорієнтаційні профілі» - розповідає Анна Басюк, директорка з персоналу ВОЛЯ.

Такий ассессмент - центр визначає сильні сторони і зони розвитку кожного учасника, а також допомагає визначитися з професією і напрямками, в яких можна розвиватися.

Це важливий соціальний проект, покликаний допомогти молоді зробити правильний кар'єрний вибір, вибрати свій ВУЗ і спеціальність, щоб у майбутньому працювати за фахом і отримувати від роботи задоволення.
Пілот проекту стартував 22 квітня в Хмельницькому, в офісі власного кол-центру ВОЛЯ.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 487 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz