Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Виставки » 2019 » Лютий » 2 » Міжнародна спеціалізована виставка енергозберігаючого обладнання та альтернативних джерел енергії «ISTWE».

Розміщення новин компаній

Міжнародна спеціалізована виставка енергозберігаючого обладнання та альтернативних джерел енергії «ISTWE».

З 17 по 19 вересня 2019 року на території Виставкового Центру «КиївЕкспоПлаза» відбудеться Міжнародна спеціалізована виставка енергозберігаючого обладнання та альтернативних джерел енергії «ISTWE».

Організатори:

Національна академія аграрних наук України
Інститут біоенергетичних цукрових буряків
Національний науковий центр
«Інститут механізації та електрифікації сільського господарства»
ТОВ СП Агроінком

«ISTWE» - потужна агропромислова виставка енергозберігаючого обладнання та альтернативних джерел енергії, що займає провідне місце в агропромисловому секторі України.

Виставка гуртує ключових гравців агропромислового комплексу у форматі спеціалізованого заходу. Створені оптимальні умови для ефективного діалогу між виробниками обладнання та техніки, демонстрація успішно реалізованих проектів, інженерних рішень та способи впровадження нових технології. Інтерес і підтримка представниками влади, експертів, фахівців галузевих асоціацій, науковців, організацій та інвестиційних компаній.

Тематичні розділи виставки:

• БІОЕНЕРГЕТИКА
• ВІТРОЕНЕРГЕТИКА
• СОНЯЧНА ЕНЕРГЕТИКА
• ГІДРОЕНЕРГЕТИКА
• ГЕОТЕРМАЛЬНА ЕНЕРГЕТИКА
• ЕНЕРГІЯ ДОВКІЛЛЯ
• АЛЬТЕРНАТИВНІ ВИДИ ПАЛИВА
• ІНВЕСТИЦІЇ В ЕНЕРГОЕФЕКТИВНІСТЬ

В рамках виставки :

Конференція «Енергоефективність та відновлювана енергетика. Сучасні технології в АПК».
Конференція «Вирощування біоенергетичних культур».

Пропонуємо організацію окремого «Біоенергетичного дня» із фокусом на біогазові технології із залученням відповідної аудиторії, інформаційною та організаційною підтримкою.

У насиченій діловій програмі виставки розглядатимуться найактуальніші питання галузі за участю відомих спеціалістів вітчизняних та іноземних експертів аграрного сектору.

Пріоритетність виступу з доповіддю надається учаснику виставкового заходу.

Беручи участь, ви зможете знайти цілеспрямованого і платоспроможного покупця, показати ринку нові продукти і рішення, підтвердити довіру ваших клієнтів і партнерів; визначити нові можливості для розвитку вашого бізнесу;
продемонструвати стабільність вашої компанії.

Цей ключовий професійний захід покликаний служити вирішенню практичних завдань з модернізації та розвитку паливно енергетичного комплексу, процесам реалізації інноваційно інвестиційних проектів, зростанню ділової активності в енергетичному секторі, розвитку міжгалузевої та виробничої кооперації, консолідації професійних учасників ринку.

Мета Виставки:

- Сприяння реалізації Енергетичної стратегії України до 2035 року для забезпечення надійного й ефективного функціонування енергосистеми країни, енергетичної незалежності та безпеки держави
- Демонстрація досягнень в паливно-енергетичному комплексі, націлених на модернізацію енергетичної інфраструктури, її технологічний, організаційний, нормативно правовий та науковий розвиток
- Створення ефективного майданчика для щорічних зустрічей енергетичного співтовариства, запуску нових проектів, ознайомлення зі світовими тенденціями і перспективами розвитку енергетики, плідного діалогу бізнесу і влади.

Шановні Колеги, запрошуємо до участі у Міжнародній спеціалізованій виставці енергозберігаючого обладнання та альтернативних джерел енергії «ISTWE».
_______________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 515 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz