Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Електроніка » 2017 » Липень » 28 » НОВИЙ LG Q8: СТИЛЬНИЙ, МУЛЬТИМЕДІЙНИЙ, ПОТУЖНИЙ І КОМПАКТНИЙ

Розміщення новин компаній

НОВИЙ LG Q8: СТИЛЬНИЙ, МУЛЬТИМЕДІЙНИЙ, ПОТУЖНИЙ І КОМПАКТНИЙ

Вражаюча якість зйомки, найкращі в галузі характеристики відео- та аудіоматеріалів, міцний корпус із рівнем захисту IP67

Сеул, 25 липня 2017 р. — Компанія LG Electronics (LG) оголосила про вихід Q8 – потужного і стильного смартфона. Q8 – спадкоємець флагманської лінійки LG, а саме «напівпрофесійної» серії V. Це портативна модель, смартфоном дуже зручно керувати однією рукою. Другий смартфон у новій Q-серії LG – це Hi-Fi-звук, напівпрофесійна якість відео та фотографій, а також компактний водо- і пилонепроникний корпус.

Компанія LG втілила в Q8 свої найкращі досягнення в області фото- та відео-зйомки, наприклад, функцію стабілізації зображення Steady Record 2.0, яка дозво-ляє нейтралізувати тремтіння при записі відео. Як і багато інших висококласних смартфонів LG, Q8 має ширококутну подвійну основну камеру для внутрішньої та зовнішньої панорамної зйомки, а також фронтальну ширококутну камеру на передній панелі для селфі. Фронтальна камера з ширококутним 120-градусним і стандартним 83-градусним об'єктивами, а також основна камера з ширококутним 135-градусним і звичайним 78-градусним об'єктивами перетворюють LG Q8 на втілену мрію фотоаматора.

LG Q8 має високу якість запису звуку завдяки функції Hi-Fi Recording, в якій ви-користовуються два високочутливих мікрофони AТП (акустична точка переван-таження) для мінімізації фонового шуму при записі поза приміщенням. Q8 також записує 24-бітний звук з імпульсно-кодовою модуляцією 48 кГц – формат, який використовується в професійному відеообладнанні. Будучи одним із перших ви-робників смартфонів, які пропонують ручний режим відеозйомки в своїх при-строях, LG передбачила в Q8 можливість налаштовувати кожен аспект процесу відеозапису.

Q8 встановлює новий рівень якості аудіозвуку завдяки 32-бітному Hi-Fi Quad ци-фро-аналоговому перетворювачу від ESS Technology, світового виробника високо-якісного акустичного обладнання. Quad ЦАП у смартфоні LG Q8 знижує рівень навколишнього шуму на 50% і відтворює музикальні файли в якості Hi-Fi, забез-печуючи чіткий насичений звук, не характерний для інших смартфонів. HD Audio Recorder виводить смартфон на новий рівень запису звуку студійної якості в фор-маті FLAC без втрат (24 біти/192 кГц). У свою чергу, режим Studio Mode у HD Audio Recorder був створений спеціально для користувачів, які люблять повністю контролювати процес аудіозапису.

Q8 також має додатковий дисплей, що налаштовується та розташований поверх основного. Цей дисплей працює автономно і відображає зручні ярлики для конта-ктів, інструментів і застосунків. Для шанувальників ігор у Q8 вбудований 3D-графічний рушій наступного покоління, сумісний із Vulkan. Він дає змогу заван-тажувати найпотужніші та найбільш ресурсомісткі мобільні ігри при яскравій ко-лірній передачі.

Більш того, LG Q8 водо- та пилонепроникний, що особливо актуально в літній період. При рівні захисту IP67 він без втрат переносить занурення у воду до 30 хвилин на глибину одного метра. Тому ви можете користуватися Q8 практично в будь-якому місці, не боячись бризок, піску або інших зовнішніх факторів. Телефон також захищений металевою рамкою з заокругленими кутами, яка захищає від більшості ударів і вібрацій.

«LG Q8 – довгоочікуване поповнення в нашій новій лінійці смартфонів Q, створе-ній для клієнтів, які хочуть отримати пристрій для створення контенту і при цьому не витрачати гроші на непотрібні додаткові функції, – сказав Джуно Чо, президент компанії LG Electronics Mobile Communications. – Q8 – спадкоємець більш ранніх пристроїв серії V, але він більш портативний і їм можна керувати однією рукою».

Цього тижня LG Q8 надійде у продаж на ключові європейські ринки, а наступного місяця – і на ринки Азії.

Основні характеристики:*

 Процесор: Qualcomm® Snapdragon™ 820 Mobile Platform
 Дисплей:
- Основний – діагональ 5,2 дюйма QHD IPS Quantum Display (2560 x 1440 пік-селів / 570 точок на дюйм)
- Додатковий – IPS Quantum Display (160 x 1040 пікселів / 570 точок на дюйм)
 Пам’ять: оперативна 4ГБ LPDDR4 / вбудована 32ГБ UFS / роз'єм для карт фор-мату microSD (до 2TБ)
 Камера:
- Фронтальна: 5-мегапіксельна ширококутна (діафрагма F1.9 / кут огляду 120°)
- Основна подвійна: 8-мегапіксельна ширококутна (діафрагма F2.4 / кут огляду 135°) / 16-мегапіксельна стандартна (діафрагма F1.8 / кут огляду 78°)
 Акумулятор: 3000 мА год (вбудований)
 Операційна система: Android 7.0 Nougat
 Розміри: 148,9 x 71,9 x 7,9 мм
 Вага: 146 г
 Підтримка мереж: LTE / 3G / 2G
 Підключення: Wi-Fi 802.11 a, b, g, n, ac / Bluetooth 4.2 BLE / NFC / USB Type-C
 Колір: Urban Titan
 Інші характеристики: водо- та пилонепроникний корпус зі ступенем захисту IP67 / функція Steady Record 2.0 / запис відео Hi-Fi / HD Audio Recorder / режим Studio Mode / мікрофон High AOP / другий екран / 32-бітний Quad ЦАП класу Hi-Fi / сканер відбитків пальців / технологія Qualcomm Quick Charge™ 3.0

* Технічні характеристики можуть змінюватися залежно від ринку.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 1706 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz