Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Конференції, форуми та заходи » 2020 » Лютий » 6 » Освітній проєкт ДТЕК «Енергоефективні школи: нова генерація» став міжнародним

Розміщення новин компаній

Освітній проєкт ДТЕК «Енергоефективні школи: нова генерація» став міжнародним

ДТЕК розширив географію освітнього проєкту «Енергоефективні школи: нова генерація». Завдяки Меморандуму про співпрацю, укладеному між Центром енергоефективності (Болгарія) та Інститутом місцевого розвитку (Україна), болгарські школярі разом з українськими однолітками будуть навчатися заощаджувати енергію заради майбутнього. З 2012 року ДТЕК системно розвиває в українських школах цю освітню програму, що сприяє досягненню Цілей сталого розвитку ООН та відповідає принципам ESG.

ДТЕК узяв на себе зобов’язання ділитися експертизою та надавати підтримку Центру енергоефективності у впровадженні проєкту «Енергоефективні школи: нова генерація» в Болгарії. Завдяки проєкту школярі будуть навчатися заощаджувати енергоресурси, отримають базові знання про раціональне споживання енергії та важливість її економії. Діти також будуть знайомитися з тим, як виробляють електроенергію та тепло, як її постачають у будинки й на підприємства та як можна уникнути втрат енергоресурсів. Навчання школярів буде проводитися за допомогою спеціально розробленої онлайн-платформи, де кожен учень зможе через особистий кабінет проводити розрахунки з енергоаудиту та складати плани щодо енергоефективних заходів.

«Ми раді, що до нашого проєкту, визнаного найкращою соціальною практикою на міжнародних та європейських конкурсах, приєднуються нові учасники з інших країн, – прокоментувала директор із регіональної політики ДТЕК Енерго Тетяна Оверіна. – Ми починали з двох підручників, а сьогодні «Енергоефективні школи: нова генерація» – повноцінна освітня програма, до якої з кожним роком приєднується все більше шкіл, і відтепер не тільки в Україні. ДТЕК має великий досвід у практичній реалізації проєктів на підтримку Цілей сталого розвитку ООН, яким завжди готовий поділитися з усіма охочими країнами».
______________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 475 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz