Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Конференції, форуми та заходи » 2021 » Вересень » 14 » PARALLEL стала паливним спонсором Чемпіонату з супермото

Розміщення новин компаній

PARALLEL стала паливним спонсором Чемпіонату з супермото

PARALLEL активно сприяє становленню авто- та мотоспорту. Так, у цьому році за підтримки мережі АЗК в Краматорську вперше відбувся Чемпіонат з супермото.

Це один з наймолодших видів мотоспорту, де мотоциклісти змагаються у парних перегонах на трасі, яка поєднує як заасфальтовані ділянки, так і ґрунтове покриття.

Нещодавно у Краматорську відбувся другий етап відкритого Чемпіонату з супермото, у якому взяли участь спортсмени з Донецької та Луганської областей.

У запеклій боротьбі перемогу одержав представник міста Краматорськ.

«Ми раді, що за нашої паливної підтримки чемпіонати з мотокросу та супермото стали візитівкою Краматорська. Це по-справжньому видовищний, масовий і популярний захід, на який з'їжджаються кращі спортсмени і величезна кількість глядачів зі Східної України» - зазначив генеральний директор Андрій Олександрович Собко.
__________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 700 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz