Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Презентації » 2021 » Березень » 9 » «Параллель» запустила соціальний проєкт «Авто добра»

Розміщення новин компаній

«Параллель» запустила соціальний проєкт «Авто добра»

Компанія «Параллель» запустила масштабний соціальний проєкт «Авто добра», в рамках якого буде щомісяця виділяти пальне Благодійному фонду «Карітас України» для допомоги соціально незахищеним верствам населення. «Авто добра» буде працювати у двох напрямках: підтримка дітей в зоні зіткнення з ООС і допомога одиноким пенсіонерам, інвалідам та людям, які опинилися в складних життєвих обставинах, Запорізької, Донецької та Луганської областей.

У лютому «Авто добра» доставили гуманітарний вантаж у вигляді миючих засобів (порошки, гелі, капсули, засоби для миття підлог і т.п.) лікарським установам, які зараз працюють в умовах сильного завантаження у зв'язку із епідеміологічною ситуацією, і сім'ям у складних життєвих обставинах. Також «Авто добра» допомогло в організації групових занять з психологом для незахищених верств населення та школярів з сіл в зоні зіткнення з ООС. Крім того, завдяки паливній підтримці «Параллель» у «Кімнати Карітас» були доставлені канцелярія, настільні ігри та спортивний інвентар для проведення позакласних занять для дітей з сімей у складних життєвих обставинах і необхідні для них речі.

«Проєкт «Авто добра» став нашою відповіддю на непросту соціальну ситуацію в країні, яка до того ж посилилася через пандемію COVID-19. Тепер завдяки паливній підтримці від компанії «Параллель» волонтери та співробітники БФ «Карітас України» зможуть реалізувати ще більше добрих справ, а люди у біді зможуть своєчасно отримати необхідну допомогу», - зазначив генеральний директор компанії «Параллель» Андрій Олександрович Собко.
Нагадаємо, компанія «Параллель» регулярно надає допомогу соціально незахищеним верствам населення, організовує благодійні акції, підтримує екологічні заходи та ініціативи, спрямовані на поліпшення життя дітей з непростою долею.

_________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 389 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz