Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Презентації » 2020 » Лютий » 26 » Партнерство EDIN та REARDEN GROUP

Розміщення новин компаній

Партнерство EDIN та REARDEN GROUP

Провайдер електронного документообігу EDIN представляє партнера REARDEN GROUP, постачальника та інтегратора найсучасніших IT-рішень на платформах «1С: Підприємство» і «BAS» з 2000 року.

Місія REARDEN GROUP - підвищення основних показників ефективності бізнесу клієнтів шляхом впровадження сучасних управлінських та інформаційних технологій.

Компанія надає повний спектр послуг:

- Поставка ліцензійного програмного забезпечення «1С: Підприємство», BAS ERP;
- Навчання і консультаційна підтримка;
- Впровадження та розвиток інформаційних систем;
- Сервісний супровід.

REARDEN GROUP не просто «продає автоматизовану систему», це консалтингово-впроваджувальна компанія, яка реалізує проекти «під ключ» з гарантією результату. У роботі компанія орієнтується на систему якості, що відповідає міжнародному стандарту ІSО 9001.

За весь час роботи було реалізовано понад 2500 проектів автоматизації. Представництва компанії працюють в Кривому Розі, Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі та Львові, розвинена широка мережа партнерів, разом з якими REARDEN GROUP забезпечує обслуговування замовників по всій Україні і за її межами.

REARDEN GROUP – це Професійна Автоматизація Бізнесу.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 401 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz