Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Презентації » 2021 » Жовтень » 6 » Президент компаній LOZOVA MACHINERY і HF Agro став експертом OPEN INNOVATION TECH CHALLENGE

Розміщення новин компаній

Президент компаній LOZOVA MACHINERY і HF Agro став експертом OPEN INNOVATION TECH CHALLENGE

Президента компаній LOZOVA MACHINERY і HF Agro Романа Гіршфельда запросили в експертну комісію конкурсу інноваційних проєктів технологічних стартапів OPEN INNOVATION TECH CHALLENGE.

Програма покликана підтримати молодий інноваційний бізнес в аграрній, енергетичній, освітній сфері, а також у галузі охорони здоров'я. Стартап-переможець у кожній зазначеній галузі отримує грант на розвиток бізнесу в розмірі $ 10 000. Організатором виступає Український хаб (Ukrainian Hub), який підтримує бізнес-стратегії в українських стартапах шляхом впровадження інноваційних рішень і досвіду технологічних підприємців із США та Європи.

Президент компанії LOZOVA MACHINERY і HF Agro Роман Гіршфельд виступив експертом у категорії Agri Tech.

«Спільно з кращими українськими й американськими експертами ми відібрали до участі в пітч-змаганнях релевантні проекти. Це було непросто, оскільки ми отримали багато заявок від талановитих і перспективних команд. Для мене велика честь виступити в ролі журі та ментора, поспілкуватися з учасниками», – прокоментував Роман Гіршфельд.

У рамках інтенсивної навчально-конкурсної програми відбулася менторська сесія, де Роман Гіршфельд з експертами оцінили представлені проєкти, їх комерціалізацію та перспективи, дали зворотний зв'язок учасникам про особливості пошуку ринку для стартапу, виходу на нові ринки, про маркетинг і технології.

Завдяки знанням і досвіду Романа Гіршфельда LOZOVA MACHINERY стала успішним брендом не тільки в Україні, а й на світовому ринку, а компанія HF Agro буквально за кілька місяців стала відомою на українському ринку.

«Я вдячний організації Ukrainian Hub, яка підтримує українських підприємців через навчання й консультації та дає можливість стати наставником і поділитися з представниками молодого бізнесу своїми практичними навичками та наблизити їх до успіху», – зазначив Роман Гіршфельд.

OPEN INNOVATION TECH CHALLENGE – це навчальний буткемп для представників технологічних стартапів, який спрямований підтримати молодий інноваційний бізнес. Курс відкриває свої двері 20 досвідченим командам, які розвивають інноваційний технологічний бізнес в аграрній, енергетичній, освітній сфері, а також в галузі охорони здоров'я. За допомогою конкурсу журі визначають стартап-переможця в кожній зазначеній області, яким буде вручено грант на розвиток бізнесу в розмірі $ 10 000.

Український хаб (Ukrainian Hub) – організація, створена з ініціативи Українсько-Американської Координаційної Ради (UACC) для підтримки українських підприємців через навчання, консультації, наставництво і зв'язок з міжнародними стартап-екосистемами.
____________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 722 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz