Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Конференції, форуми та заходи » 2014 » Вересень » 18 » Президент України офіційно підтримує Міжнародний Медичний Форум Інновації в медицині – здоров’я нації

Розміщення новин компаній

Президент України офіційно підтримує Міжнародний Медичний Форум Інновації в медицині – здоров’я нації

Зосереджуючи свою увагу на розвитку галузі охорони здоров’я, Президент України Петро Олексійович Порошенко офіційно підтримує проведення V Ювілейного Міжнародного Медичного Форуму «Інновації в медицині – здоров’я нації», який відбудеться 14-16 жовтня 2014 року у ВЦ «КиївЕкспоПлаза».

«Участь у заході закордонних і вітчизняних спеціалістів дасть змогу фахівцям охорони здоров’я підвищити свою професійну кваліфікацію, отримати сучасні знання і перейняти передовий досвід стосовно новітніх методів та засобів лікування. Переконаний, що результати Форуму будуть мати практичне втілення і сприятимуть зростанню рівня медичної допомоги», – підкреслив Президент.

Форум – масштабний комплексний захід інноваційного напрямку галузі охорони здоров'я України, який об’єднує науково-практичну програму, школи, виставки та спеціалізовані експозиції, створює міжнародну платформу для обміну досвідом та сприяє налагодженню ділових стосунків з потенційними партнерами.

V Ювілейний Міжнародний Медичний Форум відбудеться 14-16 жовтня 2014 р. у ВЦ «КиївЕкспоПлаза», Україна, м. Київ, вул. Салютна, 2-Б, метро «Нивки».

З офіційною підтримкою Форуму можна ознайомитися тут.

Будемо раді бачити Вас та Ваших колег на визначній події галузі охорони здоров’я – МІЖНАРОДНОМУ МЕДИЧНОМУ ФОРУМІ ТА КОНГРЕСІ.

З повагою,
Оргкомітет V Ювілейного Міжнародного Медичного Форуму
«Інновації в медицині – здоров’я нації»,
ІІІ Міжнародного Медичного Конгресу
«Впровадження сучасних досягнень медичної науки в практику охорони здоров’я України»

Детальна інформація:
Тел.: +380 (44) 526-92-89
E-mail: congress@medforum.in.ua


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 977 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz