Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Тренинги » 2020 » Серпень » 19 » Ready to Fly Academy - найбільший в Україні центр підготовки пілотів дронів

Розміщення новин компаній

Ready to Fly Academy - найбільший в Україні центр підготовки пілотів дронів

Оператор дронів - професія майбутнього, так вважають в Ready to Fly Academy - лідера серед навчальних центрів України. Понад триста випускників академії зараз працюють в самих різних сферах: агросектор, екологія, відео продакшн і журналістика, промисловий моніторинг, силові структури.

У 2018 році компанія Fly Technology, як офіційний дистриб'ютор техніки DJI в Україні, підтримала запуск навчального проекту для пілотів квадрокоптера Ready to Fly (RTF) Academy. І за минулі два роки він перетворився на найбільшу в Україні школу з навчання пілотування дронів, що підготувала більше трьохсот пілотів.

Секрет успіху RTF Academy полягає продуманій програмі практичної і теоретичної підготовки. Команді інструкторів, що складається з професіоналів з багаторічним досвідом пілотування різних апаратів у найрізноманітніших умовах. І, звичайно ж, власному парку сучасних дронів DJI, наданих Fly Technology.

Курс підготовки пілотів включає в себе як теоретичні заняття. На яких даються знання про техніку безпеки при використанні квадрокоптера, основам зйомки та обробки фото і відео матеріалів, а також про специфіку обладнання. Також навчання включає і практичні індивідуальні та групові заняття під контролем досвідченого тренера-пілота.
На даний момент у RTF Academy є три курси підготовки пілотів: Базовий, Творчий і Творчий PRO. Відрізняються вони кількістю практичних занять і детальністю розбору процесу обробки відзнятого матеріалу. Тож необхідні знання можуть отримати як пілоти-початківці, так і люди зайняті в теле- і кіноіндустрії, а також представники силових структур.

Команду інструкторів очолює співзасновник Академії, практикуючий пілот і рекомендований фотограф DJI, Андрій Макаренко. Беручи участь в міжнародних фотоконкурсах, і активно займаючись зйомками, тренери постійно вдосконалюють свої навички і освоюють нові прийоми, якими діляться зі своїми учнями.

В процесі навчання майбутні пілоти можуть освоїти різні моделі дронів. Широка лінійка рішень: від компактного DJI Mavic Mini, до промислового важкоатлета DJI Matrice 200/210 - дозволяє знайти інструмент для вирішення будь-якої задачі. Головне - отримати необхідні для пілотування навички та сертифікат пілота.

Пройшовши навчання в Ready to Fly Academy, пілоти отримують не тільки нову перспективну професію, а й підтримку, необхідну для повноцінної роботи і розвитку у цьому напрямку: сервісну і апаратну підтримку, знижки на запчастини та аксесуари, запрошення на закриті презентації та заходи, а також можливість тестування нових моделей дронів.
___________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 911 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz