Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Презентації » 2021 » Лютий » 26 » Стартувала міжнародна кампанія про окупацію Криму CRIME(A)

Розміщення новин компаній

Стартувала міжнародна кампанія про окупацію Криму CRIME(A)

Стартувала міжнародна громадська ініціатива CRIME(A), повідомляє прес-служба Міністерства закордонних справ України.

Громадські організації об'єдналися, щоб привернути увагу людей у всьому світі до злочинів Росії в окупованому Криму, опублікували Маніфест "Про злочини Росії в Криму" і закликають кожного долучатися до нього.

"Допоки з українського півострова не піде останній російський солдат, світова спільнота має розуміти: окупація Криму - це злочин Росії. Злочин, про який не можна мовчати та який не може залишитися безкарним", - йдеться в маніфесті ініціативи.

Зокрема, долучитись до ініціативи можуть люди, організації та компанії у всьому світі.

Зробити це дуже просто:

1. Підтримати маніфест "Про злочини Росії в Криму" на сайті проекту https://crimea.support/;
2. Поширити інформацію про ініціативу CRIME(A) у соціальних мережах з #CRIME_A;
3. Опублікувати в соціальних мережах зображення зі своїм іменем, назвою організації чи компанії без букв "А", щоб привернути увагу до кампанії CRIME(A)"
, - пояснили в МЗС.

Ініціатива має залучити не лише українців, а й іноземців. Інформація на сайті доступна українською та англійською мовами. Ініціативу підтримало Міністерство закордонних справ і зарубіжні дипломатичні установи України у всьому світі.

"Українські дипломати щоденно тримають Крим у фокусі міжнародної уваги. Тому ми без вагань долучилися до цієї важливої ініціативи. На моє переконання, вона дозволить розповісти світові про злочини Росії в новий, нестандартний, але доступний спосіб. Причому не лише дипломатам і урядам, а так, щоб це обговорювали громадяни інших країн. Це важливо, тому що злочинні дії Росії становлять загрозу не лише для нас, а й для інших держав та їхніх громадян", - заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

Ініціаторами ідеї є креативне агентство Banda. Внесок агентства, як і інших партнерів проекту, здійснювався на безоплатній основі. Партнери проекту - Міністерство закордонних справ України, Український інститут, меджліс кримськотатарського народу, Кримська правозахисна група, Крим SOS, ZMINA, Медійна ініціатива за права людини.
___________________________




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 529 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz