Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Конференції, форуми та заходи » 2016 » Жовтень » 21 » «Світоч» вдруге стає спонсором міжнародного конкурсу скрипалів

Розміщення новин компаній

«Світоч» вдруге стає спонсором міжнародного конкурсу скрипалів

З 21 по 30 жовтня у Львові відбудеться Другий міжнародний конкурс скрипалів, генеральним партнером якого виступить український бренд «Світоч». Вперше конкурс проводився восени 2013 року у стінах львівської філармонії та консерваторії. Засновником конкурсу є українська громадська організація «Мистецьке об'єднання «Світ класичної музики».

Завдяки спільній роботі організаторів міжнародний проект був створений менше ніж за півроку. Взяти участь у конкурсі такого високого рівня – прагнення кожного музиканта, особливо на початку його творчої кар’єри. В Україні багато обдарованої молоді, але у більшості бракує фінансової можливості відвідувати закордонні конкурси. Тому подія у Львові вже вдруге стає однією з найпрестижніших для підтримки молодих талантів з України, а також популяризації української класичної музики.

Конкурс традиційно складається з трьох турів. Взяти участь у конкурсі може кожен виконавець віком від п’ятнадцяти до двадцяти дев’яти років. До участі у конкурсі зареєструвалися виконавці з України, Польщі, Казахстану, Японії, Південної Кореї, Китаю, Франції, Ірландії, Іспанії та США. Вивчивши всі заявки, члени журі – найкращі скрипалі та педагоги світу та України – запросили до Львова найсильніших учасників.

Програма конкурсу складна, але має достойну нагороду. Призовий фонд конкурсу за перше місце складає 20 тисяч євро, за друге – 10 тисяч євро, і за третє – 8 тисяч євро. Також будуть три спеціальні нагороди сумою в 1 тисячу євро.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 926 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz